John Cena Renny Harlinin ohjaamassa 12 Rounds -elokuvassa.
Mainos
John Cena ja Jason Momoa ovat Varietyn tuoreen uutisen mukaan pääosissa Warner Bros:n tulevassa toimintakomediassa Killer Vacation.

Uudessa elokuvassa molemmat tähdet – jotka tapasivat Fast & Furious -sarjan kuvauksissa – esiintyvät toistaiseksi tuntemattomissa rooleissa.

Tulevasta elokuvasta ei tiedetä vielä kovinkaan paljon, sillä Varietyn mukaan Warner Bros. Discovery pitää tällä hetkellä asiat salassa. Projektiin perehtyneet vertaavat sitä kuitenkin muihin hauskoihin seikkailuihin, kuten True Liesiin.

Mainos

Käsikirjoituksen kirjoittavat Mark ja Brian Gunn ja tuottajina toimivat John Rickard ja Peter Safran, joista jälkimmäinen auttoi elokuvan valmistelussa ennen kuin hänet ylennettiin DC Studiosin yhteiseksi toimitusjohtajaksi James Gunnin rinnalle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Warner Bros. ja John Cena tekevät yhteistyötä, sillä näyttelijä on noussut supertähteyteen roolistaan vuoden 2021 The Suicide Squadissa ja HBO:n Max-sarjassa Peacemaker, jossa hän näyttelee nimellistä jingoistista antisankaria. Seuraavaksi Cenalla on edessään kourallinen elokuvia, kuten toimintakomedia Freelance, animaatio Coyote vs. Acme, vakoojaelokuva Argylle ja Project X-Traction.

Momoan yhteydet Warner Bros. -yhtiöön ovat myös lukuisat, sillä näyttelijä on näytellyt useissa DC Filmsin projekteissa Aquamanina sekä vuoden 2021 Dune-elokuvassa. Seuraavaksi hänellä on vuorossa Aquamanin jatko-osa Aquaman and the Lost Kingdom. Momoa esiintyy myös sekä Fast X:ssä että Fast & Furious -sarjan viimeisessä elokuvassa Fast & Furious 11:ssä, kun ne tulevat ensi-iltaan vuonna 2023 ja 2024.

Mainos