Mainos
John Cena esitti palkinnon parhaasta puvustuksesta 96. Oscar-gaalassa. Toisin kuin aiemmat palkinnon esittäjät, Cena päätti olla pukeutumatta rooliasuun. Hän astui lavalle ilman vaatteita.

Kunnianosoituksena vuoden 1974 Oscar-viuhahtajalle John Cena käveli lavalle alasti – tavallaan. Hänen lerssinsä oli strategisesti peitetty, jotta hän ei joutunut ristiriitaan FCC:n standardien kanssa. Tuottajat pääsivät kuitenkin helpommalla kuin kanavan lakitiimi halusi.

Tuotantotiimi oli huolissaan esityksen toteutuksesta. Disney-yhtiön ohjelmajohtaja Rob Mills kertoi haastattelussa, että he varmistivat, ettei Cenan intiimialueet näkyisi ja että hän näyttäisi lavalla nukelta. Kortti kiinnitettiin niin, ettei se putoaisi, mutta muuten Cena oli alasti.

Mainos

Toinen tuottaja, Molly McNeary, mainitsi, että verkoston sääntöjen ja käytäntöjen viranomaiset halusivat selvästi osoittaa, ettei Cena ollut todellisuudessa alasti lähetyksessä.

– S&P:n johtajat hikoilivat. Luulen, että lopulta pääsimme kaikki pisteeseen, jossa olimme tyytyväisiä, S&P oli tyytyväinen, eikä komedia kärsinyt siitä tippaakaan, McNeary paljasti.

He saavuttivat lopulta kompromissin, joka ei vaarantanut esityksen komiikkaa. Cena oli puettu tarranauhaviritelmään, joka peitti hänen pippelinsä, ja kortti oli kiinnitetty tarranauhaan, jotta se ei putoaisi vahingossa. Samalla hänen piti näyttää mahdollisimman paljon nukelta.

Mainos