John Cenan uudesta ysärityylisestä toimintakomediasta traileri

Mainos
John Cena ja Alison Brie joutuvat keskelle poliittisia levottomuuksia tulevassa toimintakomediaelokuvassa nimeltä Freelance.

Relativity Median ohjaajan Pierre Morelin (Taken) elokuva tulee teattereihin lokakuussa. Sen keskiössä on erikoisjoukkojen operaattori (John Cena), joka palaa eläkkeeltä saattaakseen toimittajan (Alison Brie) haastattelemaan vieraan maan diktaattoria, joka on sekaantunut vaaralliseen vallankaappaukseen, joka alkaa pian heidän saapumisensa jälkeen.

Morel ohjaa elokuvan Jacob Lentzin (Jimmy Kimmel Live!) käsikirjoituksesta, ja sivuosissa nähdään muun muassa Juan Pablo Raba, Alice Eve, Marton Csokas ja Christian Slater.

Mainos

”Joni Maisemalla” menee nyt lujaa

Kesä jatkuu Cenalle kiireisenä. Sen jälkeen, kun hän esiintyi menestyselokuvassa Barbie ja ääninäytteli Rocksteadya Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -elokuvassa, hän näyttelee myös elokuussa 25. elokuuta Hulussa ensi-iltansa saavassa Vacation Friends 2 -leffassa.

Brie oli mukana kirjoittamassa ja näyttelemässä helmikuussa julkaistua Prime Video -rommikomediaa Somebody I Used to Know.

Molemmilla esiintyjillä on yhteys painiin, sillä Cena nousi kuuluisuuteen WWE:ssä, kun taas Brie sai kaksi Golden Globe -ehdokkuutta pääroolistaan Netflixin GLOW-naispainisarjassa.

Mainos