John Deere ja hevoset osallistuvat töihin ensimmäistä kertaa suositussa Farming Simulator 19 -maanviljelysimulaatiossa

Mainos
Farming Simulator 19 -maanviljelyssimulaatio tuo ensi kertaa mukanaan pelisarjaan virallisesti John Deere -traktorit.

Farming Simulator 19 on suositun pelisarjan syvällisin ja monipuolisin osa tähän mennessä. Sen entistä hiotummat pelimekaniikat tarjoavat ensiluokkaisen maanviljelys- ja maataloussimulaation. Samalla pelin graafista ilmettä on viety entistä realistisempaan ja yksityiskohtaisempaan suuntaan.

Omaa maatilaa hoitaessa ovat apuna monet oikean maailman työkoneet, kulkuneuvot ja apuvälineet. Näihin lukeutuvat tunnetut merkit, kuten Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja monet muut.

Ensimmäistä kertaa mukana on maailman suurin maatalouskoneiden valmistaja John Deere, joka liittyy mukaan tunnetulla kalustollaan. Esimakua tästä saadaan E3-pelimessujen esittelyvideossakin nähdyn 8400R-traktorin osalta.

Mainos

Aikaisemmin John Deere -traktorit ovat olleet pelissä mukana epävirallisina modeina.

Farming Simulator 19 tarjoaa pelattavaksi sekä amerikkalaista että eurooppalaista maaseutuympäristöä. Pelisarjan uusina lisäyksinä ovat muun muassa uudet työkoneet sekä viljeltävistä tuotteista puuvilla ja kaura. Kasvatettavista eläimistä mukana ovat porsaat, lehmät, lampaat ja kanat, sekä ensimmäistä kertaa pelisarjassa ikinä hevoset. Myös hevosilla ratsastaminen on mukana ensimmäistä kertaa.

Farming Simulator 19 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille syksyllä 2018. Tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.