Mainos
Lionsgaten ensi vuoden kesäksi suunniteltu John Wick -spinoffleffa, Ballerina on studion sijoittuu Keanu Reevesin toimintaelokuvan maailmaan.

Ana de Armasin tähdittämä toimintapätkä tulee teattereihin 7. kesäkuuta 2024.

Len Wisemanin ohjaaman Ballerinan tuotannon virallistaminen on seurausta siitä, että John Wick: Chapter 4 ylitti maanantaina 250 miljoonan dollarin maailmanlaajuisen lipputulorajan.

Mainos

Lionsgaten John Wick 4 debytoi avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa 73,8 miljoonalla dollarilla, ennen kuin sen kansainvälinen tuottopotti lisäsi 122 miljoonaa dollaria kassaan, tehden tuloksesta täten 245 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Ballerinassa nähdään de Armasin esittämä Ruska Roman perinteiden mukaan koulutettuna salamurhaajana. Hän käyttää tappajan taitojaan kostaakseen, kun palkkamurhaajat tappavat hänen perheensä.

Elokuvan pääosissa nähdään myös Anjelica Huston, Gabriel Byrne, edesmennyt Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno ja Norman Reedus, ja mukana ovat myös Ian McShane ja Keanu Reeves.

Ballerinan lisäksi Lionsgate TV:llä on työn alla The Continental -esikoissarja. On myös mahdollista, että viides John Wick on jo suunnittelupöydällä.

Mainos