Mainos
John Wick -universumi jatkaa kasvuaan. Tällä kertaa John Wickin ohjaaja Chad Stahelski kertoo, että franchise saa toisen televisiosarjan.

Eikä vain sitä, vaan ohjaaja kertoo olevansa jopa innokas ohjaamaan joitakin jaksoja sarjassa, joka on aktiivisessa kehitysvaiheessa.

– Jälleen kerran, jos jokin osuisi kohdalleni, niin usko pois, kaikki ideat, joita käsikirjoittajaryhmämme työstää parhaillaan, vannon, että pidän niistä kaikista, Stahelski sanoi Colliderin haastattelussa.

Mainos

– Jos minulle sanottaisiin huomenna, että minun pitäisi tehdä mikä tahansa niistä, sanoisin: ’Siistiä. Se on hieno tapa viettää vuosi.’ Ne ovat kaikki hienoja ideoita, ja minulla on ideoita siitä, miten toteuttaisin ne kaikki. Se on niin hauskaa sen jatkamisessa. Teemme myös John Wick -tv-sarjaa, mikä taas pitää pääni liikkeessä.

Tuleva sarja on toinen salamurhaajien täyttämään universumiin sijoittuva sarja The Continentalin jälkeen, joka ilmestyi aiemmin tänä syksynä. Seuraava John Wickin maailmaan sijoittuva elokuva on ensi kesänä ilmestyvä Ana de Armasin tähdittämä trilleri Ballerina.

Mainos