Jokeri on yksi ilmaisista Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin julkaisun jälkeisistä pelattavista hahmoista

Mainos
Rocksteady on kertonut yksityiskohtaisesti suunnitelmistaan Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen julkaisun jälkeistä ilmaista kausisisältöä.

Insider-videosarjansa kolmannessa ja viimeisessä jaksossa (yllä) studio kertoi, että jokaisen kauden teemana on eri DC-hahmo, alkaen maaliskuussa Jokerista.

Niihin sisällytetään myös Brainiacin valloittamia vaihtoehtoisia todellisuuksia, joita kutsutaan Elseworldiksi.

Mainos

Jokeri saa ainutlaatuisia kulkukykyjä ja aseita, kuten rakettivoimalla toimivan sateenvarjon, jolla hän voi laukaista itsensä Metropolisin avoimen maailman läpi.

Warnerin mukaan 1. kauden ilmainen sisältö sisältää mm:

  • Jokeri uutena pelattavana hahmona
  • Uusi Jokeri-aiheinen pelattava ympäristö
  • Kaksi episodia, joissa on uusia tehtäviä, aktiviteetteja ja linnoituksia.
  • Uusia pomotaisteluita ja vihollismuunnelmia
  • Uusia DC-roistojaiheisia aseita ja varusteita.
  • Uutta Riddler-sisältöä
  • ”Tulevilla kausilla 2-4 fanit voivat odottaa kolmea uutta pelattavaa hahmoa, kolmea uutta pelattavaa ympäristöä, uusia aseita, teemakohtaisia varustesarjoja, aktiviteetteja, kauden puolivälin päivityksiä ja paljon muuta”, se lisäsi.

Uudella Suicide Squad -videolla nähdään näyttelijä Jason Issacsin, joka ääninäyttelee Brainiaciacia pelissä, näkemyksiä hahmoista sekä uusia yksityiskohtia pelin sosiaalisista ominaisuuksista ja neljän pelaajan co-op-tilasta.

Useiden viivästysten jälkeen Suicide Squad: Kill the Justice League ilmestyy 2. helmikuuta 2024 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle Steamin kautta.

Viime kuussa PC-version Epic Games Store -julkaisu kärsi vielä lisäviivästyksen 5. maaliskuuta.

Mainos