Joku teki Unreal 5:llä fotorealistisen Super Mario -pelin, jota tähdittää Chris Pratt

Mainos
…ja se on parhaimman näköinen tasoloikka ehkä koskaan!

Unreal 5 -pelimoottori tarjoaa huikeat puitteet pelikehittäjille; viimeisimmät graafiset työkalut ja renderöinti-innovaatiot sekä hahmogeneraattorin. Ja nyt sitä on hyödynnetty mainiosti.

– Luon realistisen Super Mario Brothers -remaken, jossa Chris Pratt on Mario! Tämä on EPIC-traileri ensimmäisestä suuresta päivityksestä, pelidemon kehittäjä kertoo.

Mainos

– Olen Nintendo-fani, ja olen erittäin innoissani Illuminationin ja Nintendon Super Mario -animaatioelokuvasta. Niinpä päätin tehdä jonkinlaisen faniprojektin sillä aikaa, kun me kaikki odotamme leffaa. Mutta sitten aloin miettiä, miltä näyttäisi, jos Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black ja Keegan-Michael Key olisivat oikeasti näitä hahmoja realistisessa sienikuningaskunnassa. Se tuntui uskomattoman hauskalta idealta, ja siksi yritän tehdä tämän pelin, nimettömänä pysyttelevä devaaja jatkaa.

Unreal 5 on niin helppo työkalu, että kuka tahansa voi alkaa tekemään pelejä ilman alan kokemusta ja koulutusta.

– Koska minulla ei ole lainkaan kokemusta pelinkehityksestä, opettelen Unreal Engineä tyhjästä ja hankin matkan varrella kaikki muut mahdolliset taidot, jotta tästä tulisi todella hyvä toimintapeli, Re-Imagined Games -nimimerkin takaa löytyvä pelikehittäjä paljastaa.

Toivottavasti peli tulee jossain vaiheessa valmiiksi. Lisenssit saattavat kuitenkin rajoittaa pelin julkista jakelua.

Mainos