Mainos
Joulukuussa PS Plus -jäsenille on luvassa toimintaseikkailua Darksiders II: Deathinitive Editionin parissa sekä eläinhenkistä kamppailua Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legendsin tahtiin. VR-peli Until Dawn: Rush of Blood sekä PlayLinkin bilepeli That’s You! ovat myös ladattavissa koko loppuvuoden ajan.

Kuukauden kahdesta PlayStation Plus -ilmaispelistä ensimmäinen on toimintaseikkailu Darksiders II: Deathinitive Edition. Pelaaja ohjaa Kuolemaa, yhtä neljästä ilmestyskirjan ratsastajasta, jonka tavoitteena on pelastaa ihmiskunta. Peli sijoittuu valtavaan avoimeen maailmaan ja yhdistää piirteitä useista eri peleistä. Se sisältää God of War -tyylistä hack-n-slash-kamppailua sekä runsaasti kerättävää loottia. Mukana on myös nokkeluutta vaativia puzzleja, jotka täytyy ratkaista taistelujen välillä. Kyse on Deathinitive Editionista, joten se luonnollisesti sisältää kaikki lisäosat.

Johdata suosikkihahmosi kungfu-areenalle

Joulukuun toinen peli vie PS Plus -jäsenet animaation maailmaan. Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends on taistelupeli, joka muistuttaa PlayStation All-Stars Battle Royalea. Areenalle pääsee kerralla neljä pelaajaa joko verkossa tai saman ruudun äärellä. Jokaisella pelin yli 20 hahmosta on ainutlaatuinen tyyli ja yksilölliset ominaisuudet, joten hahmoon tutustumisen jälkeen taistelu helpottuu huomattavasti.

Bonuspeleinä Until Dawn: Rush of Blood ja PlayLinkin That’s You!

Joulukuu tarjoaa myös kaksi bonuspeliä. Niistä ensimmäinen on VR-peli Until Dawn: Rush of Blood, joka tarjoaa pelottavaa vuoristorata-ajelua. Se sijoittuu hylättyyn huvipuistoon, johon kaikki Until Dawnin kauhut saapuvat kummittelemaan. Säännöt ovat yksinkertaiset: yritä pysyä hengissä ja ammu kaikkea, mikä liikkuu. Until Dawn: Rush of Blood on ilmainen bonuspeli PS Plus -jäsenille aina tammikuun alkuun saakka.

Mainos

Myös bilepeli That’s You! on joulukuussa PS Plus -jäsenten ladattavissa. Se kuuluu PlayLinkin sosiaalisten pelien sarjaan, johon ilmestyivät viime viikolla myös SingStar Celebration, Hidden Agenda ja Knowledge is Power. That’s You!:n parissa kaveriporukat ja perheet pääsevät vihdoin ratkaisemaan, kuka on huonoin kuski tai tyylikkäin pukeutuja. Peli on Plus-jäsenten ladattavissa helmikuun 8. päivään asti.

Mainos
Edellinen artikkeliAvengers: Infinity War sai ensimmäisen trailerinsa – kurkkaa se suomeksi tekstitettynä tästä
Seuraava artikkeliSony esittelee uusia pelejä mm. The Last of Us 2:n viikon kuluttua, PSX 2017 -tapahtumassa