Mainos
Assassin’s Creed Red -pelin mahdollinen kuvitus on näemmä ilmestynyt erään pelin kirjoittajan LinkedIn-profiiliin.

Kuva, joka on tätä kirjoitettaessa kirjailija Pierre Boudreaun profiilissa, näyttää esittävän mahdollisesti Assassin’s Creed Redin pelaajahahmoa. Japanilaisen linnan edessä seisovalla hahmolla on yllään Assassinin tunnusomainen huppu.

Jos kuva on aito, se on ensimmäinen Assassin’s Creed Redistä nähty kuva sen jälkeen, kun teaser vahvisti tulevan pelin olemassaolon.

Mainos
Lähde: Imgur

Ubisoft paljasti Assassin’s Creed -sarjan tiekartan viime syyskuussa, kun se julkisti Codename Red -pelin yhdeksi kuudesta tulevasta sarjan pelistä.

Yhtiö kertoi, että tämän vuoden Assassin’s Creed Miragen jälkeen seuraavat kaksi lippulaivapeliä, koodinimeltään Red ja Hexe, julkaistaisiin osana uutta Infinity-franchising-keskittymää, joka on vuonna 2021 julkistettu live-palvelualoite.

Red, jonka tekee Odysseyn kehittäjä Ubisoft Quebec ja jolla on sama luova johtaja, aloittaa Ubisoftin mukaan kolmannen kauden Assassin’s Creed -sarjassa, jota on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta sen jälkeen, kun se julkaistiin vuonna 2007.

– Ilmoitamme päivämäärät hieman myöhemmin, mutta halusimme merkitä muutosta teknisesti ja pelattavuudeltaan, sillä olemme siirtymässä täysin next-geniin PS5:n ja Xbox Series X:n myötä, sarjan pomo Marc-Alexis Cote kertoi VGC:lle aikanaan tulevia Assassin’s Creed -pelejä koskevassa haastattelussa.

Mainos