Jurassic World: Kaatunut valtakunta sai ensimmäisen trailerinsa – video

Mainos

Universal Pictures julkaisi pitkään hehkuttamansa ensimmäisen Jurassic World: Kaatunut valtakunta -trailerin. Trailerin mukaan elokuvan teemana on saaren kokonaisvaltainen tuhoutuminen.

Universal Picturesin ja Amblin Entertainmentin elokuvassa Jurassic World: Kaatunut valtakunta pääosanesittäjät Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard palaavat rooleihinsa, kuten palaavat myös vastaavat tuottajat Steven Spielberg ja Colin Trevorrow. Prattin ja Howardin rinnalla tähtikaartin täydentävät James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall sekä vanhoihin rooleihinsa palaavat BD Wong ja Jeff Goldblum.

Eeppisen toimintaseikkailun on ohjannut J.A. Bayona (Selviytyminen) ja käsikirjoittanut Jurassic Worldin ohjaaja Trevorrow yhdessä Derek Connollyn kanssa. Tuottajat Frank Marshall ja Pat Crowley yhdistävät jälleen voimansa Spielbergin ja Trevorrowin kanssa saatellessaan kuvausryhmän kohti huikeaa seikkailua. Heidän ohellaan tuottajana toimii myös Belén Atienza.

Mainos

Jurassic World: Kaatunut valtakunta saa Suomen ensi-iltansa 8. kesäkuuta 2018.