Mainos
Deadline kertoo, että Karan Soni ja Leslie Uggams esiintyvät tulevassa Deadpool 3 -elokuvassa.

Soni ja Uggams näyttelivät fanien suosikkihahmoja Dopinderia ja Blind Alia, jotka esiintyivät lyhyesti ensimmäisessä elokuvassa ennen kuin saivat laajemmat roolit Deadpool 2:ssa.

He liittyvät näyttelijäkaartiin, johon kuuluu paluun tekevä Ryan Reynolds sekä Deadpoolin maailmaan uutena tulokkaana Hugh Jackman, Emma Corrin ja Matthew Macfadyen.

Mainos

Sonin näyttelemä Dopinder esiintyi alun perin ensimmäisessä elokuvassa taksikuskina, joka kuljettaa Deadpoolia eri paikkoihin. Toisessa elokuvassa hän pyrkii seuraamaan Deadpoolia kostajan maailmaan, ja elokuvan lopussa hän itse asiassa auttaa pelastamaan päivän ajamalla Essex-talon rehtorin yli.

Uggamsin esittämä Blind Al on Wade Wilsonin kanssa asunut sokea nainen, jonka koti toimii eräänlaisena turvatalona Deadpoolille ja hänen liittolaisilleen.

Deadpool 3:n käsikirjoittajina toimivat Rhett ReesePaul Wernick, Wendy Molyneux ja Lizzie Molyneux-Loeglin.

Marvel Studiosin pääjohtaja Kevin Feige vakuutti aiemmin faneille, että elokuva tulee olemaan edelleen R-ikärajaluokiteltu, aivan kuten kaksi ensimmäistä elokuvaa, mikä tekisi siitä Marvelin ensimmäisen elokuvan, jossa on korkea ikäraja.

Deadpool 3 toimii uuden Deadpool-elokuvasarjan ensimmäisenä elokuvana. Samalla Deadpool 3 on ensimmäinen Deadpool-leffa sen jälkeen kun Disney osti 20th Century Foxin. Elokuvan on tällä hetkellä määrä ilmestyä marraskuussa 2024.

Mainos