Kannattaako Blue Beetle -elokuvan lopputekstit jäädä katsomaan lisäkohtauksen toivossa?

Mainos
Älä häivy ennen kuin Blue Beetle -elokuvan lopputekstit ovat loppuneet.

Xolo Maridueña pukeutuu Jaime Reyesin rooliin uudessa DC:n elokuvassa, ja hänestä tulee supersankari nimeltä Blue Beetle, kun muinainen muukalaisten bioteknologian jäänne – Scarab (äänenä Becky G) – valitsee hänet symbioottiseksi isännäkseen.

Ohjaaja Angel Manuel Soto ja DC Studiosin toinen johtaja James Gunn ovat vihjailleet, että Maridueñan Blue Beetle pysyy mukana uudessa DC-universumissa ja johdattaa seuraavan sukupolven sankareita osana DCU Chapter 1: Gods and Monsters -elokuvaa.

Mainos

Blue Beetlellä on kaksi lopputekstijaksoa, jotka vihjaavat, että tarinaa on vielä kerrottavana.

– Luulen, että se avaa ovet mille tahansa tulkinnalle tai mihin suuntaan James Gunn haluaa mennä, ohjaaja paljastaa.

Elokuvan virallinen suomi-synopsis näyttää seuraavalta:

Angel Manuel Soton ohjaaman elokuvan pääosassa on Xolo Maridueña, joka esittää myös alter egoaan, Jaime Reyesiä. Päätettyään juuri lukion Jaime Reyes palaa kotiin tulevaisuudenhaaveineen ja huomaa, että koti ei ole enää aivan ennallaan. Kun hän etsii tarkoitustaan maailmassa, kohtalo puuttuu peliin kun Jaime huomaa yllättäen, että hänen hallussaan on muinainen jäänne alienien bioteknologiasta: skarabee. Kun skarabee yllättäen valitsee Jaimen symbioottiseksi isännäkseen, hän saa uskomattoman haarniskan, jolla on ihmeelliset ennalta-arvaaamattomat voimat, muuttaen hänen kohtalonsa kun hänestä tulee supersankari Blue Beetle.

Maridueñan (Cobra Kai) rinnalla näyttelevät Adriana Barraza (Rambo: Last Blood, Thor), Damían Alcázar (Narcos, Narcos: Mexico), Elpidia Carrillo (Mayans M.C., Predator-elokuvat), Bruna Marquezine (Maldivas, God Save the King), Raoul Max Trujillo (Sicario-elokuvat, Mayans M.C.), sekä Oscar-voittaja Susan Sarandon (Monarch, Dead Man Walking), ja George Lopez (Rio– ja Smurffi-elokuvat).

Blue Beetle saa Suomen ensi-iltansa 18. elokuuta.

Mainos