Mainos
Monet saattavat pitää John Carpenteria modernin kauhuelokuvan kummisetänä. Carpenter itse väittää olevansa vain vaatimaton elokuvaohjaaja. Hän haluaa vain rentoutua ja harrastaa kahta lempipuuhaansa.

– Pahoittelut, syön jäätelöä. En ole mikään mestari, Carpenter sanoi hiljattaisessa Insider-haastattelussa, jossa häntä kutsuttiin kauhun mestariksi.

– Haluaisin vain pelata videopelejä ja katsoa koripalloa. Siinä kaikki, mitä haluan tehdä. En halua vaivata ketään.

Mainos

Carpenter jatkaa vaatimatonta monologiaan.

– Tein pienen sarjan. Jos et pidä siitä, niin mene tiehesi. Jos pidät siitä, pidän sinusta. Siinä se.

Carpenter tekee parhaillaan promokierrosta Suburban Screamsista, uudesta dokumenttisarjasta, joka keskittyy Amerikan esikaupunkien kauhutarinoihin.

Carpenterin uutta sarjaa kuvataan näin:

”John Carpenter’s Suburban Screams” on genrejä rikkova käsikirjoittamaton kauhuantologiasarja legendaarisen ohjaajan, käsikirjoittajan ja tuottajan John Carpenterin ajatuksista.

Sarjassa tutkitaan synkkiä salaisuuksia ja sanoinkuvaamatonta pahuutta, jotka joskus piilevät auringonpaisteisten katujen, hoidettujen nurmikoiden ja ystävällisten lähiöiden pinnan alla.

Jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen todelliseen kauhutarinaan, jonka kertovat todelliset ihmiset, jotka ovat kokeneet sen. Heidän omakohtaiset kertomuksensa herätetään henkiin ensiluokkaisen elokuvamaisen kohtauskuvauksen, uutisklippien, kotikuvien ja arkistomateriaalin avulla, jolloin kauhuelokuvien visuaalinen kieli yhdistyy dokumenttielokuvien työkaluihin ja tekniikoihin, mikä luo katsojille ainutlaatuisen pelottavan kokemuksen.”

John Carpenterin elokuvat videopeleinä?

Kun ComicBook.com haastatteli elokuvaohjaajaa tässä kuussa, hän paljasti yhden elokuvansa, jonka hän haluaisi nähdä videopelinä.

– En tiedä. Luulen, että ehkä … Big Trouble in Little China olisi mielestäni hauska videopeli.

– On muuten olemassa myös Thing-korttipeli. Tarkoitan, näitä pelejä on paljon. On oikeastaan olemassa He Live -peli. En tiedä, tuleeko Prince of Darkness -peliä koskaan.

Mainos