Kaunotar ja hirviö -näytelmäelokuva sai varsinaisen trailerinsa

Mainos

Disneyn rakastetun animaatioklassikon Kaunotar ja hirviö -elokuvan live action -filmatisointi herättää tutun tarinan, kun lumoava Beauty and the Beast -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17.maaliskuuta.

Elokuvassa Belleä esittää Emma Watson (mm. Harry Potter –elokuvat) ja Hirviötä Dan Stevens (TV-sarja Downton Abbey).

Leffa kertoo terävästä, kauniista ja itsenäisestä nuoresta naisesta, Bellestä, jonka Hirviö ottaa vangikseen linnaansa. Vaikka onkin peloissaan, Belle ystävystyy linnan lumotun palveluskunnan kanssa ja oppii näkemään Hirviön kauhistuttavan ulkonäön alla piilevän hyväsydämisen prinssin.

Mainos

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson Bellenä, Dan Stevens Hirviönä ja Luke Evans Gastonina – komeana, mutta pinnallisena kyläläisenä, joka kosiskelee Belleä. Kevin Kline on Maurice – Bellen isä, Josh Gad on Le Fou – Gastonin apuri, Ewan McGregor on Lumière – kynttilänjalka. Stanley Tucci on Maestro Cadenza – cembalo, Gugu Mbatha-Raw on Plumette – pölyhuiska, Audra McDonald Madame De Garderobe – vaatekaappi. Nathan Mack on teekuppi Chip. Ian McKellen on Cogsworth – kello ja Emma Thompson teepannu Mrs Potts. Elokuvan on ohjannut Bill Condon.

Mainos
Edellinen artikkeli4K UHD -arvostelu: Independence Day: Resurgence
Seuraava artikkeliMitä tapahtui The Last of Us -elokuvalle? Ohjaaja Sam Raimi paljastaa