Kaupunkibussisimulaattori saapuu vihdoin myös konsoleille

Mainos
Kaupunkibussisimulaattori, Bus Simulator on hauska ja realistinen pelisimulaatio linja-autokuljettajan työnkuvasta. Se istuttaa pelaajan linja-auton ratin ääreen ajamaan nykyaikaisella linjurilla.

Peli sijoittuu nykyaikaiseen kaupunkiympäristöön erilaisine alueineen, joka tuokin ajamiseen miellyttävää vaihtelua liikuttaessa miljööstä toiseen. Erilaiset säätilat ja vuorokaudenvaihtelut tuovat peliin tunteen eloisasta pelimaailmasta.

Suosittu pc-tapaus on tulossa konsoleille 17. syyskuuta.

Mainos

Noin 15 neliökilometrin kokoinen pelialue sisältää peräti 12 erilaista kaupunginosaa. Näin tulevat tutuksi niin kaupungin korttelit kuin avarat lähiöalueetkin. Erilaiset sattumukset, kuten maksutta matkustamista yrittävät asiakkaat tai lujaa soiva musiikki, rikastavat pelikokemusta satunnaisuuksillaan.

Valikoitavissa on kahdeksan erilaista bussimallia neljältä eri valmistajalta. Jokaisella linja-autolla on omat eroavaisuutensa ohjainten ja muiden ominaisuuksien suhteen. Mukana olevia automerkkejä ovat Mercedes-Benz, Setra, MAN ja IVECO. Omia linja-autojaan voi myös räätälöidä eri värein, kuvioin ja mainoksin.

Peliä voi pelata sekä helpotetussa että realistisessa pelimuodossa pelaajan halun mukaisesti. Yksinpelin lisäksi mukana on jopa neljän pelaajan verkkomoninpeli.

Pelistä julkaistiin uusi konsoliversioita markkinoiva video jonka näet yläpuolelta. Pelin pc-version arvostelun voit lukea tästä ja kurkata Respawnin pelivideon tästä:

Mainos
Edellinen artikkeliStallonella työn alla Rocky-tv-sarja ja uusi elokuva
Seuraava artikkeliVirallinen rallipeli WRC 8 ottaa opiksi DiRT-rallipeleistä ja uudistuu väkevästi