Mainos
Keanu Reeves ja Sandra Bullock, jotka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään elokuvassa Speed, ovat ilmaisseet halunsa tehdä vielä yhden elokuvan yhdessä ennen uransa päättymistä.

He ovat näytelleet yhdessä vain kerran Speedin jälkeen, elokuvassa The Lake House vuonna 2006. Nyt, 18 vuotta myöhemmin, he etsivät uutta yhteistä projektia.

Heidän kemiansa ja luottamuksensa toisiinsa on heidän mukaansa ainutlaatuista, ja he uskovat, että yhteistyössä on vielä jotain tekemätöntä. He pohtivat, voisiko seuraava projekti olla jopa kolmas Speed-elokuva.

Mainos

Tähtien mukaan yhteistyö on aina ollut hauskaa ja luontevaa, ja he ovat valmiita heittäytymään uuteen seikkailuun yhdessä.

Speed – kuoleman kyydissä kertoi Bullockin esittämästä naisesta, jonka työmatkabussiin oli asetettu pommi, joka laukeaa, jos bussin vauhti hidastuu alle 96 km/h -nopeuteen, joten bussi joutui kaahaamaan Los Angelesin kaduilla ja moottoriteillä kaasu pohjassa, Keanu Reevesin näyttelemän poliisin yrittäessä pelastaa tilanne.

Speed 2 – vaara iskee vesillä -elokuvassa (1997) puolestaan Bullockin hahmo on laivaristeilyllä, jossa käy sama juttu, mutta risteilyaluksen kanssa ja rannikko lähestyy uhkaavasti.

Mainos