Mainos
John Wick: Chapter 4 -tähti Keanu Reeves on harkinnut toisen ikimuistoisen hahmonsa – Speedin – kuoleman kyydissä -elokuvan Jack Travenin uudelleenkäyttöä.

Looperin haastattelussa Reeves paljasti, että hän olisi avoin uusimaan Speed-roolinsa, sillä hän pitää tilaisuutta palata rakastettuihin rooleihin ”erityisenä asiana”.

– Se on siistiä … mahdollisuus esittää rooleja uudelleen, erityisesti rooleja, joita rakastat, on erityinen asia. Tunnustan sen, Reeves sanoi.

Mainos

Speed sai ensi-iltansa vuonna 1994, ja sen pääosissa näyttelivät Keanu Reeves ja Sandra Bullock. Speed oli Bullockille oven avaaja Hollywoodissa, jonka jälkeen tähden ura lähti kiitoon. Ennen ”Speediä” Bullock oli näytellyt joissain televisiossa esitetyissä elokuvissa ja sarjoissa sekä joissain pienemmissä elokuvissa.

Elokuvan keskiössä on Los Angelesin poliisi ja hänen parinsa, joiden on matkustajan avustuksella autettava pelastamaan panttivangit bussissa, joka on viritetty räjähtämään, jos sen nopeus laskee alle 50 mailia tunnissa.

Elokuva on rakastettu, ja siitä tehtiin jatko-osa Speed 2: Cruise Control, jossa Reeves ei ollut mukana. Se sai suurelta osin kielteisen vastaanoton, ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen huonoimmista jatko-osista.

Mainos