Kehittäjät puhuvat Marvel’s Spider-Man 2:sta – katso San Diego Comic-Con-paneeli tästä

Mainos
Sony on julkaissut viime viikolla pidetyn Marvel’s Spider-Man 2:n San Diegon Comic-Con-paneelin kohokohdat.

Paneeli oli otsikoitu ”Symbiotic Relationships”, ja se tarjosi ”katsauksen kulissien taakse Insomniac Gamesin näkemykseen hirviömäisestä Venomista, mitä uutta Marvel’s Spider-Man 2:ssa on ja miten symbiootti näyttelee roolia jatko-osassa”.

Julkaisija Sony on tiivistänyt tunnin mittaisen paneelin 16-minuuttiseksi highlights-videoksi, joka on katsottavissa ohessa.

Mainos

Insomniac Gamesia paneelissa edustivat vanhempi luova johtaja Bryan Intihar, vanhempi pelijohtaja Ryan Smith, vanhempi narratiivinen johtaja Jon Paquette ja vanhempi taiteellinen johtaja Jacinda Chew.

Heidän lisäkseen paikalla olivat näyttelijät Juri Lowenthal (Peter Parker), Nadji Jeter (Miles Morales), Laura Bailey (Mary Jane Watson) ja Tony Todd (Venom) sekä Marvel Gamesin varapuheenjohtaja ja luova johtaja Bill Rosemann.

Insomniac esitteli paneelin aikana uuden Spider-Man 2:n tarinatrailerin, jossa Venom nähdään ensimmäistä kertaa toiminnassa.

Se paljasti myös Spider-Man 2:n rajoitetun painoksen PS5-paketin, jossa on mukautettu konsolin kannen muotoilu ja siihen sopiva langaton DualSense-ohjain, joka julkaistaan syyskuussa ennen Spider-Man 2:n julkaisupäivää 20. lokakuuta 2023.

Sony julkaisi toukokuussa ensimmäisen Spider-Man 2 -pelivideon, jossa paljastettiin useita uusia ominaisuuksia sekä toinen keskeinen pahis, Kraven the Hunter.

Insomniacin uskotaan työstävän Spider-Man 2:n ja Wolverinen lisäksi kolmatta, vielä julkistamatonta peliä.

Mainos