Kiinnostaako patologia? Yrjöttävä ruumiinavaussimulaattori paljastui ensimmäisellä trailerillaan

Mainos
Woodland Games ja Team17 Digital ovat julkistaneet, että heidän lääketieteellinen kauhusimulaattorinsa Autopsy Simulator julkaistaan 8. toukokuuta PC:lle.

Pelaajat astuvat oikeuspatologin saappaisiin ja voivat odottaa epämiellyttävää tunnelmaa ja yksityiskohtaista kuvastoa selvittäessään jokaisen ruumiinavauksen taustalla olevia mysteerejä.

Autopsy Simulatorissa pelaajat suorittavat anatomisesti tarkkoja ruumiinavauksia paljastaakseen kuolinsyyn. He navigoivat edesmenneiden ympärillä olevia mysteerejä käyttäen aitoja työkaluja, yksityiskohtaisia tapaustiedostoja ja tarkkoja menettelyjä, jotka on luotu yhteistyössä oikeiden oikeuslääketieteen asiantuntijoiden kanssa.

Mainos

Dead Memories – Autopsy Simulatorin itsenäinen tarinatila – tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Jack Hanmanin tarina ja kulkea läpi Jackin henkilökohtaisten demonien psykologisen kauhun.

Tarinatila yhdistää simulaation ja kauhun, mukaansatempaavilla pelimekaniikoilla ja selkäpiitä karmivilla hetkillä, Woodlandsilta kerrotaan.

Mainos