Kingdom of the Planet of the Apes sai uuden IMAX-trailerin

Mainos
Kingdom of the Planet of the Apes esittäytyy uudella trailerilla, joka hehkuttaa suosittuja IMAX-kokemuksia.

Ohjaaja Wes Ballin luotsaama Kingdom of the Planet of the Apes -elokuva sijoittuu useita sukupolvia tulevaisuuteen Caesarin hallinnan jälkeiseen aikaan, jossa apinat ovat vallitseva laji ja ihmiset elävät varjoissa.

Uusi jatko-osa esittelee nuoren apinan matkan, joka pakottaa hänet kyseenalaistamaan menneisyytensä ja tekemään valintoja, jotka määrittelevät sekä apinoiden että ihmisten tulevaisuuden.

Mainos

Elokuvassa näyttelevät Freya Allan, William H. Macy, Dichen Lachman, Kevin Durand, Owen Teague, Peter Macon ja Travis Jeffery.

Uusi osa on kymmenes elokuva vuonna 1968 alkaneessa sarjassa. Vuoden 2011 elokuva Apinoiden planeetan synty ja sen jatko-osat herättivät sarjan uudelleen henkiin.

Ball on vahvistanut, että vaikka aiempien elokuvien tuntemus on hyödyllistä, Apinoiden kuningaskunta on itsenäinen tarina, joka on suunnattu myös uusille katsojille.

Kingdom of the Planet of the Apes -elokuva saapuu elokuvateattereihin 8. toukokuuta. Suomessa IMAX-laatua pääsee katsomaan Finnkino Itiksessä, Helsingissä.

Mainos