Klassikkohahmo saapuu Mortal Kombat 1:n rosteriin

Mainos
Warner Bros. Games julkaisi tänään uuden Mortal Kombat 1 -pelin pelikuvatrailerin, joka esittelee Ermacin, joka liittyy päärosteriin 16. huhtikuuta Kombat Packin hommanneille ja muille 23. huhtikuuta.

Ermac on sielujen kokoelma, jotka Quan Chin pimeä magia on sitonut toimimaan ryhmämielenä. Tämä loitsu purkautuu väliaikaisesti, kun Mileena voittaa Ermacin ja keisari Jerrodin, Outworldin edesmenneen hallitsijan ja yhden Ermacin sielujen joukosta, mieli ottaa vallan ja liittyy takaisin kuninkaalliseen perheeseen, tukien keisarinna Mileenan hallintoa. Lopulta sielujen sekoitus ottaa jälleen vallan, ja Ermac vetäytyy Outworldin varjoihin. Ei enää Quan Chin orja eikä sidottu kuninkaalliseen perheeseen, hänen on löydettävä taistelun arvoinen tulevaisuus. Uudessa videossa nähdään Ermacin tuhoisa liikesarja, mukaan lukien kykynsä teleportata, leijua ja käyttää sielujen legioonaa vastustajien tarttumiseen, nostamiseen ja maahan paiskaamiseen.

Trailerissa nähdään myös ensimmäistä kertaa Mavado, uusi Kameo-taistelija, joka voi avustaa otteluissa erilaisilla tukiliikkeillä. Mavado tulee saataville osana Kombat Packia ja erillisenä ostoksena toukokuussa 2024.

Mainos
Mainos