Lokakuussa julkaistava kolmas Watch Dogs esittelee valtavat määrät henkilötarinoita

Mainos
Jotta Watch Dogs Legion -pelin hakkerit voivat ilakoida Lontoossa juhla-asuissa, on pelaajan tutustuttava hahmoihin näiden tarinoiden kautta.

Watch Dogs Legion -pelin kehittäjät paljastivat Ubisoftin live-show’ssa, miten pelaaja voi ottaa haltuunsa kenet tahansa Lontoon kaduilta, mutta luo tunteen ja samaistumispinnan näiden tarinoiden pohjalta. Lontoolaisilta löytyy siis runsaasti tarinoita kerrottavaksi.

Kaikilla pelihahmoilla ja -hahmoluokilla on omat vahvuutensa ja uniikit erikoisominaisuutensa. Vastajulkaistussa videokoosteessa nähdään runsaasti uutta pelikuvaa ja tarkempi selitys siitä, miten eri hahmoluokat voivat suorittaa tehtävät.

Mainos

Ubisoft Toronto -pelistudion kehittämä peli tarjoaa pelaajalle koettavaksi avoimen lähitulevaisuuden Lontoon, jonka asukkaista pelaaja voi rakentaa oman vastarintaliikkeen jäsenistön. Jokainen asukas on oma yksilönsä ja näistä jokaisella on myös oma luonteensa, taitovalikoimansa ja ainutlaatuinen taustatarinansa.

Pelaaja voi haalia jäsenistöönsä yhtäaikaisesti peräti 40 erilaista jäsentä Lontoon lukemattomista asukkaista. Yksilölliset ja toisistaan eroavat henkilöhahmot koostuvat monista eri taustoista, ihmisryhmistä ja persoonallisuuksista, joista jokaisella on omat syynsä tulla värvätyksi DedSecin riveihin. Jäsenet voivat olla MI6-agentteja, katutappelijoita, hakkereita, ammattikuljettajia, huligaaneja tai vaikkapa eläkeläisrouvia. Valitun hahmon kautta myös lähestymistapa eri tehtäviin vaihtelee. Onko kyseessä salamyhkäinen hiippailu, suoraviivainen toiminta tai teknisempi lähestymistapa hakkeroinnin voimin. Päätös on pelaajan.

Watch Dogs: Legion kuvaa pelaajille levottoman Lontoon, jossa yhteiskunta on romahduksen partaalla. Levottomuuksien aikana salaperäinen Zero-Day lavastaa DedSec-ryhmittymän terroristi-iskujen tekijäksi. Tästä alkaa takaa-ajo, johon yhtyvät myös pelaajan ohjastamien DedSec-hahmojen ryhmittymä että viranomaistahot. Lisäksi maailman kaaoksessa mahdollisuuden näkevät rikollisjoukkiot nousevat taistelemaan vallasta ja mammonasta. DedSecin nimissä taistelevalla pelaajalla onkin vastassa niin roistoja, palkkasotilaita kuin erilaisia kyberrikollisiakin sekä lopulta ratkaistavana mikä tai kuka on Zero-Dayn takana.

Peli tukee laitteistotason DirectX Raytracing -säteenseurantateknologiaa Xbox Series X -pelikonsolilla sekä yhteensopivilla Nvidia RTX -näytönohjaimilla.

Watch Dogs Legion julkaistaan 29. lokakuuta.

Pelistä julkaistiin myös partypillerin makuinen live action -traileri:

Mainos
Edellinen artikkeliUbisoft esittää tulevia julkaisujaan – seuraa suorana tästä
Seuraava artikkeliUbisoftin serverit kaatuivat väkivaltaisesti ihmisten ryntäessä hankkimaan ilmaista Watch Dogs 2 -peliään