Mainos
Konami on kertonut, että se aikoo paljastaa vielä lisää uusia pelejä, jotka perustuvat sen hiljattain julkistamiin suunnitelmiin elvyttää klassikkopelisarjoja.

Osana uudenvuoden tervehdystään, joka julkaistiin Famitsussa, yhtiö mainitsi ”uudet pelit tunnetuille sarjoille”, viitaten todennäköisesti viime vuonna julkistettuun Silent Hill -pelien ja Castlevania-yhteistyön listaan.

Konami kertoi, että sillä on myös uusia julkistuksia, jotka koskevat kulissien takana ”syvästi ja hiljaa käynnissä olevia” projekteja.

Mainos

”Hyvää uutta vuotta kaikille pelifaneille. Kiitos paljon siitä, että nautitte monista Konamin peleistä viime vuonna.

Tänä vuonna on jäniksen vuosi, ja suunnittelemme uusia pelejä tunnetulle sarjalle, jonka tavoitteena on tehdä entistä suurempia harppauksia.

Lisäksi uusia hankkeita, joista emme ole vielä ilmoittaneet teille, on myös syvästi ja hiljaa käynnissä. Odottakaa mielenkiinnolla Konamin tulevia ilmoituksia”, Konami tiedottaa.

Lähteet väittivät, että yksi Singaporessa sijaitsevan tukistudio Virtuousin kehitteillä oleva nimike oli uusi versio Metal Gear Solid 3: Snake Eaterista. Yrityksen myöhemmin julkaisema rekrytointivideo näytti vihjaavan projektista.

Silent Hill 2:n uusintaversio oli yksi monista projekteista, joista Konami ilmoitti lokakuussa, yhdessä Silent Hill Townfallin ja Silent Hill F:n kanssa.

Mainos