Mainos
Tuleva Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1 sisältää alussa vastuuvapauslausekkeen, jossa varoitetaan pelaajia siitä, että osaa sisällöstä ei ehkä pidetä nykypäivään sopivana.

GamesRadar uutisoi, että kokoelma alkaa varoitusviestillä, jossa kerrotaan pelaajille, että jokaisen pelin sisältö on muuttumaton, ja että tämän seurauksena jotkut kohtaukset saattavat vaikuttaa eri tavalla kuin jopa 25 vuotta sitten.

Tämä peli sisältää ilmaisuja ja teemoja, joita voidaan pitää vanhentuneina”, ilmoitetaan vastuuvapauslausekkeessa. Nämä elementit on kuitenkin sisällytetty muuttamattomina, jotta säilytetään historiallinen konteksti, jossa peli on tehty, ja luojan alkuperäinen näkemys.

Mainos

Vaikka Hideo Kojiman nimeä ei mainita erikseen, viittaus ”luojan alkuperäiseen näkemykseen” viittaa häneen.

Vastuuvapauslausekkeessa ei viitata tarkkaan kohtauksiin, joita ”pidetään vanhentuneina”, mutta ne voivat viitata tapaan, jolla sarjassa kuvataan joitakin naishahmoja, erityisesti ensimmäisessä pelissä, jossa Snake iskee usein naisia ja tohtori Naomi kertoo Snakelle, että hän voi riisua hänen vaatteensa ja tarkistaa tämän miehustan, jos tämä suorittaa tehtävänsä.

Se voi viitata myös siihen, että sarjassa käytetään toisinaan savukkeita, erityisesti alkuperäisissä MSX2-peleissä, joissa pelaaja voi käyttää savukkeita rauhoittaakseen Snaken hermoja ja helpottaakseen tiettyjä pelin osia, mikä viittaa siihen, että tupakoinnista on hyötyä.

Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1 julkaistaan 24. lokakuuta Nintendo Switchille, Xbox Series X/S:lle, PS5:lle, PS4:lle ja PC:lle Steamin kautta.

Kokoelma sisältää kolme ensimmäistä Metal Gear Solid -peliä sekä alkuperäiset MSX2-versiot Metal Gearista ja Metal Gear 2:sta sekä NES-pelit Metal Gear ja Snake’s Revenge.

Se sisältää myös muuta lisäsisältöä, kuten digitaalisia graafisia romaaneja, käsikirjoituskirjoja ja mestarikirjoja, joissa on tarina- ja hahmotietoa, strategiaoppaita jokaiseen peliin sekä digitaalisen soundtrackin.

Mainos