Mainos
Marvelin Spider-Man -elokuvien kirous jatkuu, kun jälleen yksi tunnettu henkilö, joka on ollut mukana Spider-Man-elokuvasarjassa, on myöntänyt, ettei tiennyt olevansa elokuvassa.

Koomikko Jim Norton esiintyi Sam Raimin vuoden 2002 Spider-Man-elokuvassa “Äreänä Rekkakuskina”.

Mainos

Raimin elokuva sisältää kohtauksen, jossa nähdään monia New Yorkin asukkaiden ja median lausuntoja Spider-Manin ilmestymisestä. Norton ei kuitenkaan tiennyt roolinsa päätyneen elokuvaan ennen kuin se tuli teattereihin.

Norton selitti, ettei tiennyt olevansa Spider-Manissa, koska hän ei kuvannut virallisesti päätuotantosetillä Raimin kanssa – hän oli yksi monista improvisaationäyttelijöistä, jotka kuvasivat kohtauksia toisen yksikön kanssa Queensissä. Norton improvisoi useita kohtauksia, ja lopulta yksi hänen repliikeistään päätyi elokuvaan. Hän sai tietää roolistaan, kun fanit soittivat radio-ohjelmaan kertoen nähneensä hänet Spider-Manissa.

Tämä ei ole ainoa kerta Nortonille, sillä hän ei myöskään tiennyt päätyneensä Martin Scorsesen Oscar-ehdokkaaksi tulleen elokuvan The Irishman kohtaukseen ennen kuin tapasi Ray Romanon.

Myös Spider-Man-elokuvien näyttelijöille tämä on tuttua: vuonna 2019 Gwyneth Paltrow myönsi, ettei tiennyt esiintyneensä Tom Hollandin kanssa Spider-Man: Homecomingissa. Paltrow selitti myöhemmin, että MCU-projektien määrä teki vaikeaksi tietää, mihin leffoihin kohtaukset lopulta päätyivät.

Mainos