Kotimainen peliuutuus Trials Rising näki päivänvalonsa

Mainos
Ubisoft julkisti eilen suomalaisen Trials Rising -pelin sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Helsinkiläisstudio Ubisoft RedLynx tunnetaan huippusuositusta Trials-pelisarjastaan. Se on haastanut pelaajia riemunsekaisen raivon partaalle jo vuosia tarjoamalla monenlaisia hurjia haasteita ja hauskoja hetkiä mitä uskomattomammilla ajoradoilla. Nyt pelisarja ottaa jälleen uuden askeleen, kun Trials Rising vie tutulta vaikuttavan taitoajamisen entistä pidemmälle.

Vaikka pelisarjan perusasiat, kuten haastavat taitoradat ja moottoripyörän kyydissä tasapainottelu, ovat yhä pelin keskiössä, pelin monet uudistukset tekevät siitä komean  kokemuksen.

Mainos

Ympäri maailmaa sijoittuvat kohteet vievät pelaajan peräti 120 erilaisen taitoradan maisemiin ja yli 20 eri maahan.

Peli on myös äärimmäisen muokattava, sillä omien ratojen rakentamiseen löytyy kaikki pelissä käytettävät komponentit ja osat, joita myös pelintekijät ovat käyttäneet ratojensa rakentamiseen.

Pelin tunnelmiin voi päästä oheisen julkaisuvideon myötä, joka kehottaa yrittämään uudestaan epäonnistumisista huolimatta. Video on katsottavissa osoitteessa.

Mainos
Edellinen artikkeliPokémon Detective Pikachu hellyyttää uudella pörröisellä trailerilla
Seuraava artikkeliRed Dead Online päivittyi – traileri esittelee uudet jutut