Kotimaisen RedLynxin toteuttama South Park: Phone Destroyer saapui mobiililaitteille

Mainos

Ubisoft tuo yhdessä suomalaisen RedLynx-pelistudion ja South Park Digital Studiosin kanssa South Park -televisiosarjan suositut pelihahmot mobiilipeliin.

Ubisoftin omistaman suomalaisen RedLynx-studion ja South Park -televisiosarjan luojien, Trey Parkerin ja Matt Stonen kanssa yhteistyössä syntynyt South Park: Phone Destroyer on ilmaiseksi pelattava mobiilipeli. Siinä yhdistyy reaaliaikainen moninpeli hauskaan yksinpelikokemukseen sekä korttien keräilyyn. South Park: Phone Destroyer on nyt ladattavissa suomalaisista App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista.

– Meille oli huikea mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä South Parkin tekijöiden kanssa tämän todella upean brändin parissa. Toimistolla on vietetty paljon riemukkaita hetkiä kehitystyön lomassa, kommentoi RedLynx-studion johtaja Joonas Tamminen.

Mainos

South Park: Phone Destroyer -mobiilipelin keskeisenä pelattavana hahmona on yhä nimetön New Kid, joka lyö hynttyyt yhteen South Parkin tuttujen hahmojen kanssa. Korkealentoisessa pelikokemuksessa mukaan sekoittuvat niin karjapaimenet, merirosvot, kyborgit kuin voimakkaat jumalhahmotkin.

Tarinan varrella pelaaja saa käyttöönsä uusia kortteja, joista koostetaan entistä parempia ja tehokkaampia korttipakkoja vihollisten voittamiseen. Yksinpelitarina uusine keräiltävine kortteineen valmistaa pelaajaa myös moninpelimittelöitä varten.

Hahmojen äänistä vastaavat itse sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone sekä muut South Parkin ääninäyttelijät.

Mainos
Edellinen artikkeliKirottu-spin-off, Annabelle saa jatkoa – tältä näyttää Annabelle: Creation
Seuraava artikkeliSuper Mario hyppää 60p-formaattiin Odyssey-seikkailun myötä