Mainos
Tätä päivää ei olisi uskottu näkevän – pelimarkkinoiden väkevimmät kilpakumppanit, Sony ja Microsoft lyövät karvaiset kätensä yhteen yhteistyön sinetiksi.

Sony ja Microsoft aikovat kehittää yhdessä pääasiassa pilvipalvelupelaamiseen liittyviä palveluita ja ratkaisuja. Siinä missä Sony on ollut voimakkain verkkopalveluissaan, on Microsoft vahvimmilla tekoälyyn liittyvissä ratkaisuissa. Nämä kun lyödään yhteen, saadaan lopputulokseksi toivottavasti jotain maagista.

Rivien välistä on luettavissa, että Sony ja Microsoft haluavat jatkossakin olla pelimaailman ykkösnimet. Kilpailun sijaan, yhtiöt lyövät hynttyynsä yhteen Googlea, Applea, Amazonia ja muita suuria cloud gaming -kilpailijoita vastaan.

Mainos

Sonyn teknologiaosasto pääsee yhdistelemään omiin ratkaisuihinsa Microsoftin Azure AI -innovaatioita ja Microsoft puolestaan Sonyn teknologiaa.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot ennusti viime vuonna, että seuraava konsolipolvi on lajinsa viimeinen. Näin ehkä tulee olemaankin, eivätkä Sony ja Microsoft aio olla kilpajuoksussa taka-alalla.

Mainos
Edellinen artikkeliPSVR:n hienoimman näköinen toimintapeli sai julkaisutrailerinsa – näin mehevältä näyttää Blood & Truth
Seuraava artikkeliNäin tehtiin Aladdin-elokuvan Agrabahin kaupunki