Mainos
Resident Evil 4:n uusintaversio saattaa sittenkin sisältää alkuperäisen pelin Separate Ways -sisällön DLC:nä, kuten äskettäin julkaistusta pelistä saaduista tiedoista on käynyt ilmi.

Sisällön, joka ei sisältynyt alkuperäiseen GameCube-julkaisuun, mutta sisällytettiin myöhemmin pelin muihin versioihin kiinteästi. Lisurin pääosassa on Ada Wong ja se tarjoaa uuden näkökulman Resident Evil 4:n tapahtumiin.

Uusintaversion viime viikolla tapahtuneen julkaisun jälkeen datanomit väittävät löytäneensä pelin tiedostoista viittauksia ”The Another Orderiin” (japaninkielinen nimi Separate Waysille).

Mainos

Aiemmin tässä kuussa hyvämaineinen sisäpiiriläinen Dusk Golem väitti myös, että Separate Ways olisi tulossa erillisenä DLC:nä.

– Siitä tulee pidempi ja täyteläisempi kuin alkuperäisestä Separate Waysista, hän vannoi.

Resident Evil 4:n uusintaversio ilmestyi PS4:lle, PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle  viime perjantaina.

Peli on nauttinut sarjan kaikkien aikojen suurimmasta Steam-julkaisusta, sillä se keräsi yli 168 000 samanaikaista pelaajaa.

Resident Evil 4 saa huhtikuussa ilmaisen DLC:n, joka lisää peliin The Mercenaries -tilan, jossa pelaajien tehtävänä on tappaa mahdollisimman monta vihollista aikarajan puitteissa.

Respawn.fi:n arvostelun pelistä voit lukea tästä tai katsoa videona alta:

Mainos