Kuusi uutta Mortal Kombat 1 -taistelijaa julkistettiin

Mainos
Kehittäjä NetherRealm on paljastanut virallisesti kuusi Mortal Kombat 1:een julkaisun jälkeen tulevaa taistelijaa.

Warner Bros. -studio ilmoitti uudella trailerilla perjantaina, että DLC-taistelijat ovat Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ja Homelander.

DLC-uutisten lisäksi julkaistiin myös uusi Mortal Kombat 1:n tarinatraileri, joka vahvistaa lisää palaavia hahmoja ja Kameo-taistelijoita. Video sisältää kuitenkin sen verran voimakkaita kohtauksia, että sen voi katsoa ainoastaan Youtuben puolella kirjautuneena:

Mainos

 

Warnerin mukaan peli ”esittelee uudestisyntyneen Mortal Kombat -universumin, jonka on luonut tulijumala Liu Kang ja jossa on mukana ikonisten hahmojen uudelleenluodut versiot sellaisina kuin niitä ei ole koskaan ennen nähty”.

Kaikki Mortal Kombat 1:n ennakkotilaukset antavat pelaajille Shang Tsungin pelattavaksi hahmoksi pelin sisällä, ja PS5:lle tai Xbox Series X/S:lle ennakkotilaavat pelaajat saavat pääsyn Mortal Kombat 1:n betatestiin elokuussa.

NetherRealm Studiosin kehittämä ja Warner Bros. Gamesin julkaisema Mortal Kombat 1 julkaistaan 19. syyskuuta 2023 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle, Nintendo Switchille ja PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

Mainos