Laitearvostelu: SanDisk iXpand – iPad- ja iPhone-asema

Mainos

Apple ei tarjoa iPhonelle ja iPadille omaa lisätilaa minkäänlaisen kovalevyn tai USB-aseman muodossa, mutta onneksi SanDisk tarjoaa.

iXpand on SanDiskin apuväline heille, jotka kaipaavat lisätilaa iPadiin tai iPhoneen esimerkiksi kuvien ja videoiden säilömiseen. iXpand toimii laajemminkin kuin Applen suljetut kiintolevyt. iXpandiin voi nimittäin tallentaa melkein mitä vain. Se osaa myös kopioida kaikki kuvat iLaitteista ja tarvittaessa poistaa vanhat.

Asemaa luetan iXpandin omalla sovelluksella, joka toimii Apple iOS-käyttöjärjestelmää avoimemmin. Tikulle voi esimerkiksi tallentaa laittomasti ladattuja leffoja (niin, kuka oikeasti konvertoi itse omat DVD:t tai BD:t .mkv-formaattiin?), jotka SanDiskin oma sovellus osaa konvertoida lennossa iYhteensopivaksi.

Mainos
Kun iXpand kytketään ensimmäistä kertaa, ehdottaa iLaite suoraan oikean sovelluksen lataamista. Kuluttajan ei tarvitse tietää mitä AppStoresta etsitään.

iXpand on juuri leffojen vuoksi loistava apuväline esimerkiksi lentomatkalle tai muulle lomareissulle, jossa internet on tuntematon käsite. Puikon voi tuupata täyteen suosikkileffoja tai -sarjoja ja napata luuriin tai padiin kiinni. iXpand-sovellus osaa tulkita jopa avoimet tekstitysformaatit, joten se on täydellinen kumppani viihdepiratismia harrastavan matkailijan kaveriksi.

iXpand toimii moitteetta ja on lähes huomaamaton uloke. Muotoilu nojaa kauniiseen taittoon, joka taivuttaa supon käyräksi pikkukaveriksi taskutietokoneen alareunaan. Harmillisesti se vie kuitenkin sen verran tilaa, että esimerkiksi tyypillinen suojakuori on poistettava käytön ajaksi. Jos esimerkiksi iPadin haluaa pystyasentoon, on se tuettava iXpandin kanssa seinää tai kirjapinoa vasten. Sängyllä tai sohvalla yytsittäessä, tätä ongelmaa ei tietysti ole, sillä kojeen voi tukea polvia vasten.

”suojakuori on poistettava käytön ajaksi”

iXpand on paras lisuke joka iPadille ja iPhonelle on tehty. Se on täydellinen matkakumppani ja oiva tapa tallentaa järkyttävät määrät vastaräiskittyjä valokuvia ulkoiseen muistiin. iXpand on huomattavasti parempi ratkaisu kuin vuosi sitten lanseerattu, samaan käyttöön tarkoitettu SanDiskin Connect Wireless Stick.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
iXpand
Edellinen artikkeliElokuva-arvostelu: Arrival
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: The VVitch: A New England Folktale
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
laitearvostelu-sandisk-ixpand-ipad-ja-iphone-asemaiXpand on paras lisuke joka iPadille ja iPhonelle on tehty. Se on täydellinen matkakumppani ja oiva tapa tallentaa järkyttävät määrät vastaräiskittyjä valokuvia ulkoiseen muistiin. iXpand on huomattavasti parempi ratkaisu kuin vuosi sitten lanseerattu, samaan käyttöön tarkoitettu SanDiskin Connect Wireless Stick.