Laitearvostelu: SanDisk SSD Plus -sisäinen kiintolevyasema

Mainos

Kun kovalevyltä vaaditaan ketteryyttä on paras valinta melkein mikä tahansa SSD-kiintolevy.

SanDiskin tämän syksyn uusi sisäinen SSD Plus tarjoaa rivakkaa nopeutta sitä tarvitseville. Tiedostot siirtyvät SSD:lle ominaiseen tapaan häkellyttävän nopeasti, arviolta 535 mb/sekunti. Käytännössä siis noin 60 gigan paketti valahtaa SSD-levyltä toiselle vain parissa minuutissa, kun normaalin kovalevyn kanssa moista saattaa joutua odottelemaan lähes puolisentuntia.

SSD Plus ei sinäänsä tarjoa mitään uutta. Se on perusvarma SSD-asema, joka uppoaa atk:n sisuksiin varsin vaivatta pienen kokonsa ansiosta. Kiinnitys tapahtuu sata-kaapelin ja verkkokaapelin kanssa, joten varsin pienelläkin it-tietämyksellä pääsee nauttimaan kovalevyn ketteryydestä.

Mainos

Paras apu SSD:n nopeudesta on videotuotannoissa, pelaamisessa ja isojen valokuvien, esimerkiksi RAW-tiedostojen siirroissa. Ja mikä parasta, hintakaan ei ole aivan mahdoton. Nopeudessa hintalaatusuhde on todella hyvä.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
SanDisk SSD Plus
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Mario Party: Star Rush (3DS)
Seuraava artikkeliRidley Scott tuo Alienit takaisin valkokankaalle – Alien: Covenant sai trailerinsa
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
laitearvostelu-sandisk-ssd-plus-sisainen-kiintolevyasemaSSD-kovalevy on aina paras valinta kun suuria tiedostoja pitää käsitellä jouhevasti tai siirtää nopeasti. SanDiskin sisäinen SSD Plus on helposti asennettava ja pienikokoinen, joten se mahtuu vaikka pystyasentoon koneen sisuksiin.