Laitearvostelussa: Netgear Nighthawk EX7700 X6 Wi-Fi signaalin buusteri

Mainos
Tämän hetken kehittynein TriBand Wi-Fi-extenderi EX7700 X6 täyttää ne kolot, johon tavallisen reitittimen betonivalu ei riitä ja onkin etenkin pelaajille tehty huippuratkaisu.

Jos vanha, Rauni-tädiltä rippilahjaksi saatu reititin ei anna vintille sitä samaa signaalia kuin alakerran puhelinpistokkeen läheisyyteen niin tällä laitteella saat saman, loistokkaan signaalin myös pidemmälle matkalle. Laite siis vahvistaa WiFi signaalia ja kunnolla!

Astetta virtaviivaisempi antenni

Aiemmin arvostellun X4S:n isoveli X6 on erillisellä virtalähteellä varustettu tehomylly, josta löytyy nyt myös kaksi 10/100/1000 Gigabitin Ethernet-paikkaa. Näihin kannattaa esimerkiksi iskeä konsolit ja televisio kiinni. X6:sen neliytiminen prosessori ja 2,2Gbps WiFi-nopeus takaavat raskaimpienkin verkkopelien- ja 4K streamauksen saumattoman tuloksen.

Mainos

Sisältä löytyy 2,4ghz sekä kaksi 5ghz taajuudet. Nopeutta 2,4ghz löytyy jopa 400mbps ja 5ghz taajuksilla rynkytellään jo 866mbps nopeuksilla. X6 on varustettu myös TriBand menetelmällä jolloin kaikki taajuudet ovat käytössä ja nopeus nousee aina 2,2ghz asti!

Sehän on avaruuslaiva!

EX7700 toimii kaikkien Dual- ja TriBand reitittimien ja modeemien kanssa ja asennuskin on nopeaa ja helppoa. Sanomattakin selvää, että tuote on äärimmäisen turvallinen ja tukee 64/128-bittistä WEP, WPA-PSK ja WPA2 -suojausta. Lisäksi laite tukee MU-MIMO teknologiaa joka mahdollistaa useamman laitteen samanaikaisen käytön. Myös sisään ahdettu Smart Connect nerokkaasti valitsee optimaalisimman WiFi taajuuden jokaiselle laitteelle.

Mistä paikka avaruusantennille?

Jännittävät värivalot avustavat käyttäjää löytämään X6:lle optimaalisimman paikan kartanosta.

Netgear Nighthawk EX7700 X6 on lompakkoystävällinen, laadukas ja helppokäyttöinen ratkaisu jokaiseen kotiin vaikka ei sieltä löytyisikään sitä toistasataa neliötä. Laitteen saapi käydä noutamassa itselleen Räyskän Romu- ja elektroliikkeestä noin 140 eurorahan hintaan.

Mainos