Mainos
Chicagolainen DeAndre Cortez Way tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Soulja Boy Tell ‘Em tai lyhennettynä Soulja Boy. Hän on yhdysvaltalainen rap-artisti, jonka debyyttialbumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Ensimmäinen singlejulkaisu, Crank That (Soulja Boy) nousi Billboard Hot 100 -listan kärkipaikalle ja piti sitä hallussaan jopa seitsemän viikon ajan.

Miehen rap-ura ei ole sen kummemmin ollut hetkeen nosteessa, mutta ”tähti” on kunnostautunut laittomilla pelimarkkinoilla. Siinä missä Nintendo teki NES- ja SNES Classic Mini -konsolinsa ja Sony perässä PlayStation Classic -konsolinsa, yritti Soulja Boy myydä aivan omaa pelikonsolimallistoaan. Peleillä ei toki ole lisenssiä sen enempää, vaan konsoleiden sisällä jauhaa emulaattori.

Soulja Boyn todistamattomista väitteistä huolimatta – joiden mukaan aiempi konsoli myi 5 miljoonaa kappaletta kuukaudessa – se ei ollut menestys. Hän poisti konsolin myynnistä Nintendon oikeusuhkailujen myötä.

Mainos

Soulja Boy pitää bisnestensä majapaikkaa Kiinassa, eikä suostu myöntämään tekevänsä luvatta mitään, mutta on joka kerta jäänyt kiinni tekosistaan.

Räppäri on taas toistamassa samoja virheitään ja teki uuden videopelikonsolin siitä huolimatta, että kaikki aikaisemmat yritykset ovat menneet perseelleen.

Räppärin tuorein konsolilanseeraus myy Xbox-hengessä Xbox- ja PlayStation-piraattipelejä. Soulja Boy kehuu olevansa uuden konsolipolven asialla.

– Nyt tehdään historiaa, Soulja Boy twiittasi:

Souljan aikaisemmin julkaisemista kuvista voidaan haivata kyseessä olevan muovinen mini-knock-off Xbox Series S:stä, jossa on PlayStation 2 -ohjain.

Olemme taas tikittävän aikapommin äärellä, sillä Microsoft ja Sony saattavat hyökätä herkästikin Soulja Boyn niskaan lakimiestensä avulla.

Mainos