“Latausruutujen aika on ohi” – Epic esitteli Unreal 5 -pelimoottorin PS5-konsolilla

Mainos
Epic Gamesin Tim Sweeney sanoo latausruutujen ajan olevan ohi. Hän viittaa sillä uuteen pelikonesukupolveen, jonka ensimmäiset maistiaiset saatiin Unreal 5 -pelimoottorin esittelyn myötä.

Yllä olevalla 9 minuutin mittaisella teknologiademovideolla nähdään PS5-konsolilla pyörivää peligrafiikkaa, joka lainailee ensimmäistä kertaa koskaan suoraan elokuvatuotantoihin tarkoitettua teknologiaa, täysin reaaliaikaisesti ja sulavasti. Unreal 5 -pelimoottori osaa hyödyntää erilaisia “huijausmetodeja”, jotka takaavat sen, että konetehoja voidaan ohjata vain sinne, minne silmä näkee.

Mainos

Tärkeimmät ominaisuudet Ureal 5 -moottorissa ovat reaaliaikaiset heijastukset, kimpoava valo ja geometriikkaa rakentava Nanite.

Unreal 5 -moottori on tarkoitus julkaista vasta ensi vuoden puolella, joten aivan heti uuden sukupolven laitteiden julkaisussa sitä ei nähdä. Unreal 4 on kuitenkin myös päivittynyt uudelle sukupolvelle mm. animaatio- ja fysiikkaominaisuutensa osalta.

Mainos
Edellinen artikkeliEPOS Sennheiser GSP 370 -langattomien pelikuulokkeiden arvostelu – Saksalaista laatua peliäänimaailmoihin?
Seuraava artikkeliMatrix 4 -kuvaukset jatkuvat todennäköisesti kesällä