Leijonakuningas saa esiosaelokuvan, joka keskittyy Mufasan tarinaan

Mainos
Moonlight-elokuvan ohjaaja Barry Jenkins on valmistellut yllättävää uutta projektia, sillä hän on loihtimassa esiosaa Disneyn ”live-action” Leijonakuningas-elokuvalle, keskittyen Mufasan tarinaan.

Mufasa: Leijonakuningas saapuu valkokankaille joulukuussa hyödyntäen samaa vaikuttavaa tietokoneanimaatiotekniikkaa kuin vuoden 2019 Leijonakuningas.

Mainos

Elokuva valottaa Mufasan matkaa kohti Pridemaiden kuningasta sekä hänen monimutkaista suhdettaan Scar-nimiseen hahmoon.

CinemaCon 2024:ssä Las Vegasissa Disney esitteli ensimmäistä kuvamateriaalia Mufasasta. Siinä nähtiin nuorempi versio Mufasasta sekä muita tuttuja hahmoja, kuten Rafiki, Zazu, Timon ja Pumbaa.

Vaikka kuvamateriaalia ei ole vielä julkaistu verkossa, ComicBook.comin Brandon Davis antoi yksityiskohtaisen kuvauksen esitetystä materiaalista. Kohtaus alkaa ”valon toiselta puolelta”, esitellen Mufasan lapsuutta ja kasvua voimakkaaksi pedoksi luonnon keskellä. Klassiset Leijonakuningas-musikaalinumerot täydentävät tunnelmaa.

Mufasassa kuullaan täysin uusia lauluja ja uusia ääninäyttelijöitä, kuten Aaron Pierre Mufasana ja Kelvin Harrison Jr. Scarina.

Vuoden 2019 Leijonakuningas sai ristiriitaisia arvioita, mutta se keräsi yli miljardin euron lipputulot, ja odotukset Mufasaa kohtaan ovat korkealla.

Alkuperäinen Leijonakuningas oli piirretty Disney-klassikkoelokuva, joka on edelleen kulttimaineessa:

Mainos