Levottoman hulvaton video esittelee suomalaiseen Trials Rising -pelin jälkijulkaisusisällöt

Mainos
Ubisoft julkisti suunnitelmansa suomalaisen RedLynx-pelistudion luomalle Trials Rising -pelille ja sen julkaisun jälkeiselle pelisisällölle.

Trials Rising -pelin julkaisunjälkeisiin jatkosuunnitelmiin lukeutuu erityinen Trials Rising Expansion Pass -kausikortti. Lisäksi pelissä on runsaasti erilaisia tapahtumia ja kausikohtaisia sisältöpäivityksiä, joiden avulla kisavetoinen anti pysyy alati tuoreena ja kiinnostavana.

Trials Rising Expansion Pass -kausikortin myötä pelin sisältö laajenee matkaksi halki Yhdysvaltojen sekä eteläiselle puolelle maapalloa erilaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Kaikkiaan kausikorttiin sisältyy yhteensä 55 uutta rataa, kaksi kokonaista pelilaajennusta ja kaksi erilaista laajennuspakettia ajajille.

Mainos

Trials Rising Sixty Six on laajennuspaketeista ensimmäinen ja vie pelaajan matkalle legendaarisen Route 66:n tietämille Amerikan Yhdysvaltoihin. Tarjolla on monenlaista tekemistä ja lisävarustetta amerikkalaiseen makuun paikallisen kulttuurin painotukset huomioiden. Esimerkkinä mainittakoon painotus amerikkalaisen jalkapallon ympärille keskittyvään vapaa-ajan viettoon varusteineen ja asusteineen.

Trials Crash and Sunburn on toinen laajennuspaketti ja se vie virtuaaliajajan eteläiselle pallonpuoliskolle. Luvassa on vauhdikasta menoa aina Perun viidakon peittämistä vuoristoista Etelännavan jäisiin maisemiin. Samalla laajennus tuo mukanaan kaksi uutta moottoripyörävaihtoehtoa ja tutkimusmatkaajan asukokonaisuuden. Stuntman Rider -paketti antaa pelaajan käyttöön aidon stunttimiehen asun ja asiaan kuuluvat temppuradat, joissa uhmataan painovoimaa hauskalla tavalla. Samurai Item -paketti lahjoo pelaajan aidon japanilaisen samuraitaistelijan hengellä ja varustein, joilla itse kukin voi erottua radoilla entistä erikoisempana ja näyttävämpänä kuljettajana.

Trials Rising -moottoripyöräilyssä on kyse sekä itsensä että muiden voittamisesta ja vauhdikkaasta kilpailusta, joten on syytä kiinnittää huomiota myös pelin erilaisiin kisakausiin. Näiden myötä tarjolle tulee uudenlaisia räätälöintivaihtoehtoja kuljettajille erilaisista asennoista ja animaatioista monipuolisiin varusteisiin sekä kuljettajalle että moottoripyörälle. Lisäksi kausipäivitysten myötä on luvassa tapahtumakohtaisia erikoishaasteita, kuten pääsiäisteemainen pääsiäiskisa. Näiden lisäksi luvassa on myös erilaisia viikkohaasteita, joiden sisältö vaihtelee viikoittain.

Helsinkiläisen RedLynx-pelistudion loihtima Trials Rising on legendaarisen Trials-pelisarjan kunnianhimoisin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Pelissä saadaankin nauttia paitsi pelisarjan klassisimmasta annista taito- ja haastepainotuksineen, myös entistä monipuolisemmasta räätälöintimahdollisuudesta oman kuljettajan ja moottoripyörän suhteen. Helsinkiläisstudion lisäksi peliä ovat olleet tekemässä yhteistyössä Ubisoft Kiev- ja Ubisoft Odessa -pelistudiot.

Voit lukea Respawnin ennakon Trials Rising -pelistä tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft jakaa alkuperäisen Crackdown-pelin ilmaiseksi kaikille
Seuraava artikkeliLEGO Elokuva 2 -arvostelu – Palikkasekoilu onnistuu naurattamaan katsojaa toisellakin osallaan