Linnut ja possut liittoutuvat yhteistä uhkaa vastaan – Angry Birds -elokuva 2:sta julkaistiin uusi ennakkoklippi

Mainos
Mikään ei yhdistä vannoutuneita vastustajia siten, kuin yhteinen uhka. Siksi tiistaina alkaneen Cannesin elokuvajuhlien aattona Angry Birds -linnut ja vihreät possut liittoutuivat. Uuden lentävän vastustajan uhkaamina linnut ja possut ovat reilun kiistakaveruuden nimissä yhdistäneet nyt voimansa, ritsansa, siipensä ja sorkkansa ollakseen paitsi vahvempia, myös lähempänä toisiaan kuin koskaan.

Samalla elokuvan ohjaaja Thurop Van Orman, tuottaja John Cohen ja originaalin englanninkielisen version ääninäyttelijätähti Josh Gad (Chuck) julkaisivat Cannesissa eksklusiivisen sneak peek -videon Angry Birds -elokuva 2:sta.

– Kun vuonna 2016 julkaisimme ensimmäisen Angry Birds -elokuvan Cannesissa, laukaisimme samalla sen katsojatilastojen huipulle ympäri maailman. Elokuvan muodossa Angry Birds -tarinaa voi laajentaa entisestään, kertoo tuottaja Cohen.

Mainos

Ennakkokurkistusklipissä nähdään aavistus lintujen ja possujen tarinan etenemisestä. Kohtauksessa punainen lintu Red ja vihreiden possujen johtohahmo Leonard kohtaavat toisensa toisaalta tuttuun nahistelevaan tyyliinsä, toisaalta aivan ennenkokemattomissa merkeissä: on tullut aika pitää vastustajat lähellä, sillä hädässä kiistakaveri tunnetaan.

Koomikot rooleissaan kuin kotonaan

Nyt julkaistavan ennakkokurkistusvideon hahmoääninä kuullaan elokuvasarjan ensimmäisen osan tapaan kotimaisen komedian kiintotähtiä Riku Niemistä (Red) ja Ville Myllyrinnettä (Leonard).

Nieminen kokee Redin hahmon muutenkin itselleen läheiseksi.

– Red on lähellä minua itseäni, pystyn samaistumaan häneen. Red ja minä olemme molemmat temperamenttisia, mutta meillä molemmilla on ennen kaikkea lämmin ja positiivinen pohjavire, Nieminen valaisee.

Myös Ville Myllyrinne antaa mielellään äänensä possurintaman johtohahmolle Leonardille.

– Ääninäytteleminen valmiiksi olemassa olevan materiaalin päälle on oma erikoinen juttunsa ja tarjoaa tiukat raamit, joiden sisälle ilmaisu tulee rajoittaa. Haasteena se on uniikki ja innostava tällaiselle monessa mukana olleelle, pohtii Myllyrinne.

Angry Birds -elokuva 2:n suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan lukuisia ääninäyttelijöitä – sekä ensimmäisestä Angry Birds -elokuvasta tuttuja että uusia yllättäviäkin ääniä. Elokuvan ääninäyttelijäkaarti julkistetaan myöhemmin.

”Ääninäytteleminen valmiiksi olemassa olevan materiaalin päälle on oma erikoinen juttunsa”

Angry Birds on suomalaisen Rovio Entertainmentin lisensoima, maailmanlaajuisesti suosittuun mobiilipeliin pohjautuva brändi. Angry Birds -elokuva 2 on Sony Pictures Animationin ja Sony Pictures Entertainmentin tuotantoa. Suomessa elokuvan levittää ja markkinoi SF Studios.

Ensimmäinen Angry Birds -elokuva (2016) keräsi Suomessa kaikkiaan 336 373 katsojaa.  Angry Birds -elokuva 2 saa ensi-iltansa Suomessa 9. elokuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliNäin Rage 2 vertautuu graafisesti alkuperäiseen Rage-peliin
Seuraava artikkeliRage 2 -arvostelu – Keskinkertaista kevätviihdettä