Mainos
Sony täydensi kotva sitten Yhdysvaltain varastoja PS5-konsolinsa osalta. Kaikki merkittävimmät kauppaketjut saivat hyvän kasan laitteita, mutta ne myytiin heti.

Sony avasi myös oman Sony Direct -verkkokaupan Yhdysvaltoihin, jossa senkin PS5-varasto oli myyty loppuun vain puolessa tunnissa.

Tällä kertaa Yhdysvalloissa on otettu käyttöön ”yksi per asiakas” -tekniikka, jolla valvotaan, että laitteet menevät oikeisiin koteihin eikä trokareiden kynsiin.

Mainos

PS5-konsolit myydään heti sitä mukaa kun niitä tehdään ja toimitetaan. Oletettavasti seuraava varastontäydennys tulee Eurooppaan helmi- maaliskuun aikana. Kannattaa siis seurailla kauppojen valikoimia ja ennakkovarausmahdollisuuksia.

Koronapandemia hidastaa konsoleiden valmistusta. Hyvällä tuurilla PS5-konsoli löytyy halukkaiden kotoa vasta loppuvuonna 2021. Mikäli pandemia jatkuu, voi konsoleiden saatavuus olla heikkoa vielä vuoden 2022 aikanakin.

Mainos
Edellinen artikkeliHitman-pelien kehittäjä IO Interactive tekee seuraavan 007-pelin
Seuraava artikkeliTake-Two otti kovat keinot käyttöön ja nylki GTA Onlinen huijaussovellusta kehittäneen LunaCheats-palvelun