Mainos
LocoRoco-pallukat seikkailevat jälleen, kun oudot lentävät ja hoilaavat Mojat saapuvat taas pilaamaan päivää. On aika jälleen keikutella maailmaa ja pistää hommat kuntoon.

LocoRoco 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen osa jäi. Moja Corps voitettuna, mutta voitto on vain väliaikainen. Moja Corps kehittää uuden laulun, joka imee elinvoimat, ja lähtee jälleen valloittamaan LocoRocon planeettaa.

Loco-4K-Roco

LocoRoco 2 on samaa settiä kuin ensimmäinen osa. Pikkuiset LocoRocot voivat yhdistyä yhdeksi isoksi LocoRocoksi ja hajota taas moneksi pieneksi. Hahmoa ohjataan keikuttamalla maailmaa liipaisinnapeilla ja kasvu ja purku tapahtuu molempia liipaisimia yhtä aikaa painamalla. Alunperin PSP:lle ilmestynyt LocoRoco 2 on saanut hieman uutta pintaa PS4-remasteroinnin mukana, lähinnä isomman resoluution muodossa.

Mainos

Puzzlet eivät aikusta aktivoi

Pelin maailma muistuttaa puolalaisia animaatioita lapsuuden ajalta ja kaikki on sokerikoomaan vaivuttavaa söpöä söpöilyä. Tätä peliä ei raavas pelaaja pysty kauaa pelaamaan, ennen kuin alkaa tulla jo tarve juosta miekka ja kilpi tai ysimillinen ojossa laajemmilla avoimilla pelikentillä. Puzzlehenkinen meininki hieroo kyllä aivonystyröitä mutta ei kovin vahvalla otteella.

LocoRoco 2 sopii perheen pienemmille, mutta ikävästi kaappaa television pois muusta käytöstä. Käsikonsolilla peli on ehkä parempaa ajanvietettä, mutta näin isolta ruudulta tulee pelatessa jossain kohtaa söpöysoksu vaaleanpunaisena hattarana ja duurikolmisoinnuilla koristeltuna.

LocoRoco 2 on kevyttä viihdettä kepeällä otteella. Ei suositella pelattavaksi vaikutteiden alaisena.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
LocoRoco 2 Remastered
64 %
Edellinen artikkeliGTA Onlinen uudet ilmalelut alennettuna koko viikonlopun
Seuraava artikkeliFar Cry 5 vie vapauden uudelle tasolle
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.