Mainos
Tarpeena pinkit, kevyet ja mikrofonijoiterittomat langattomat kuulokkeet? Toiveeseesi on vastattu. Tässä ovat Logitech G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet.

Logitech G435 LIGHTSPEED -kuulokkeet ovat suunniteltu erityisesti käytettävyys, näyttävyys ja kestävä kehitys etusijalla, julistaa Logitech markkinointimateriaaleissaan. Näyttävyys-asiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta käytettävyyden kannalta lupaus menee maaliin. Ja se lupaus painottaa keveyttä. Kuulokkeet nimittäin ovat todella kevyet, vain 165 gramman painollaan.

Logitech on suunnitellut G435-kuulokkeet erityisesti pitkiin pelisessoihin, jolloin ylimääräinen paino päässä on aina haitaksi niskalle. Näiden kanssa niskakivut voidaan unohtaa ja keskittyä parempien vaippojen ostamiseen, silllä kuka nyt vessassa haluaisi kesken kiivaan codittelun käydä?

Mainos

Muotoilu

Muotoilultaan G435-kuulokkeet ovat tyypillisen logitechiset. Keveydellä on hintansa ja se tuntuu varsin heiveröiseltä. Muoviosat ovat halvan tuntuisia ja nopeasti auringossa hapertuvia. Hapertuvatko kuulokkeet auringossa, sitä emme tiedä, mutta siltä tuntuu.

Päälakiosa on ohutta kangasta ja sen sisällä ohut muovikaari. 40-millinen korvaosa on verhoiltu kankaalla, mutta itse kuulokkeen seinämä on suojaamaton, eli kaiutinreijät ovat näkyvissä.

Kaiuttimia ei olla suojattu erikseen.

Mikrofoni on upotettua mallia. Se ei siis törrötä erektiossa suun edessä, vaan on täysin huomaamaton osa itse korvakuppia.

Huomionhakuisia värimalleja on kolme, joista tylsin on musta. Toiset ovat siniliilat ja sitten on vielä valkoiset.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan USB-latauskaapeli ja USB-yhteysdongle.

Tekninen laatu ja suorituskyky, esim. Kuulokkeiden äänenlaatu

Äänenlaatu on heppoisaan ja kevyeen olomuotoon nähden yllättävän hyvä. Niinpä Logitech G435 LIGHTSPEED -kuulokkeita voikin suositella mitä terhakkaimmin vaikkapa lenkkeilijän kaveriksi. Kuulokkeet ovat kevyet ja näyttävän väriset päässä, jotta hirvestäjät eivät ammu ja äänenlaatu on oikein kelpo. Mikä parasta kuulokkeet ovat Dolby Atmos- ja Windows Sonic -yhteensopivat

Mikrofonin äänenlaatu on puolestaan vähän vessaisa, kuten odottaa sopii. Diskantti on kylmää ja bassot uupuvat tyystin. Tässä siitä maistiainen:

Kaikki kuulokkeen toiminnot hoidetaan fyysisten nappien kautta.

Kannattaako ostaa?

Noin 80 euron hintaiset G435 Lightspeed -kuulokkeet ovat erinomainen valinta liikkuvalle läppäriaktiiville, lenkkeilijälle tai erittäin kevyiden kuulokkeiden ystävälle. Ainoat miinukset neljäkolmefemmassa ovat sen muovinen heppoisuus ja köyhäisä mikrofonisoundi. Kaikki muu yllättää todella positiivisesti. Ja mikä tärkeintä, itse kuulokkeiden ääni toistuu hienosti. Paketti on oiva valinta liikuvalle Teams- ja Zoom-tyypille, jonka päässä kuulokkeet istuvat koko päivän, mutta mikrofonin ei tarvitse täyttää EBU R 128 -vaatimuksia.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Logitech G435 LIGHTSPEED
Edellinen artikkeliBig Game -ohjaaja, Jalmari Helanderin Sisu-toimintaleffan kuvaukset alkoivat Lapissa
Seuraava artikkeliTällaisia kotteroita saavat Gran Turismo 7 -pelin ennakkotilaajat
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
logitech-g435-lightspeed-arvosteluLogitech G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat näyttävän väriset, langattomat, erittäin kevyet ja mikkikin on piilotettu. Paketti on oiva valinta liikuvalle Teams- ja Zoom-tyypille, jonka päässä kuulokkeet istuvat koko päivän, mutta mikrofonin ei tarvitse täyttää EBU R 128 -vaatimuksia.