Mainos
Naisten pelihiiri. Voiko nykyaikana niin mustavalkoisesti enää sanoakaan? Kyllä kaiketi voi, kun Logitech on sellaisen tuoteserajan erityisesti naisten toiveesta tehnyt. Tässä kyseisen sarjan hiiri.

Elektroniikkavalmistajat tekevät lähes poikkeuksetta kaikista tuotteista mustia tai tumman harmaita. Tähän on syynsä; miehet – jotka ostavat eniten pelielektroniikkatuotteita pitävät mustasta. Niin toki naisetkin, mutta etenkin elektroniikassa myös vaaleat sävyt ovat monen neitokaisen – ja uroksen mieleen tavallista mustaa enemmän.

Vaaleita laitteita on pyydetty laitevalmistajilta jo vuosikausia juuri naisten toimesta, sillä mustat modeemit ja pelikonsolit pilaavat kuulemma vaaleassa sisustuksessa ikävästi tunnelmaa.

Mainos

Nyt vaaleus on langennut myös Logitechin tuotesarjoihin. Vaaleiden välineiden katalogissa ensimmäisenä syynissämme on G705-pelihiiri.

Mikä laite ja mihin käyttöön

Logitech G705 -hiiri on kaikessa valkoisuudessaan aivan tavallinen hiiri. Sen kyljestä löytyy kaksi lisäpainiketta ja DPI:n säätönamiska. DPI:tä voi säätää ilman ajurisoftaa kolmelle eri nopeudelle; hidas, keskinopea ja nopea.

Lataamista varten mukana on USB-johto, johon voidaan kiinnittää myös hiiren USB-yhteysdongle.

Muotoilu

Muotoilultaan hiiri on kaunis. Sen takaosan läpi kulkee ledivalo, jonka värit vaihtelevat.

Hiiren painikkeet ja takaosa ovat ikään kuin kohotettuja muusta rungosta.

Hiiri on kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri näin yksinkertainen. Muotoilusta ei ole muuta sanottavaa kuin se, että se toimii erinomaisesti.

Tekninen laatu ja suorituskyky

Toiminnoiltaan G705 on tavallistakin tavallisempi langaton hiiri. Se kytketään koneeseen, jonka jälkeen se toimii. Muuta ei tarvita.

Käteen osoitinmöykky sopii mukavasti. Se on hieman tavanomaisia pelihiiriä pienempi, koska onhan se suunnteltu naisille – ja naisoletetuille.

Painikkeiden naksutus on hiljaisempi kuin esimerkiksi SteelSeriesin vastaavilla.

Ominaisuudet

  • Pehmeä, vyöhykkeittäinen RGB LIGHTSYNC
  • Langaton LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteys
  • Ladattava, yli 40 tuntia kestävä akku ja USB- C-liitäntä
  • 6 painiketta: DPI- säätöpainike ja ohjelmoitavat sivupainikkeet

Tekniset tiedot:

  • LIGHTSYNC-RGB-valaistus (kolme vyöhykettä)
  • Kuusi ohjelmoitavaa painiketta
  • Tarkkuus: 100-8 200 DPI
  • 40 tunnin akun kesto valaistuksen ollessa päällä

Kannattaako ostaa?

Logitech G705 on tylsä peruspelihiiri, joka ajaa juuri sen asian mitä pitää. Se soveltuu useamman näppäimen ansiosta loistavasti pelihiireksi ja estetiikansa puolesta minkälaiseen tahansa ympäristöön – olitpa sitten minkä sukupuolinen tahansa.

Mainos