Mainos
Logitech G735 on osa uutta valkoista – erityisesti naisoletettujen makumieltymyksiin suunniteltua sarjaa. Miltä kuulostavat valkoiset kuulokkeet?

Logitech G735 -pelikuulokkeet ovat täysveriset ja yllättävän laadukkaanoloiset pelikuulokkeet, jotka ovat suunniteltu muotoilultaan enemmän vaaleista sävyistä pitäville pelaajille. Valkoinen väri ei kuitenkaan tarkoita erilaista ääntä. Kuulokkeet ovat soundiltaan hyvin tutut Logsut.

Mainos

Muotoilu

Muotoilultaan G735-kuulokkeet ovat allekirjoittaneen makuun varsin sopivat. Kokonaisuus on pehmeää niin linjoiltaan kuin tuntumaltaan. Kuulokkeet ovat mattaisan mukavat kädessä ja tiukan sulkeutuneet, mutta kevyet päässä.

Päälaen suoja ja korvakupit ovat nahkaa, joka takaa sen, että ulkopuolisia ääniä ei pääse viihdeäänten sekaan niin hyvin kuin kankaisilla kuulokkeilla. Huono puoli nahassa on se, että se hiostaa.

Näppäimiä laitteessa on useita: äänevoimakkuusrulla, virtapainike, Bluetooth-parituspainike – sillä ei saa siis paritettua ihmistä toiseen, vaikka hyvältä kuulostikin – sekä erilliset miksauspainikkeet puhe-chatille ja viihteen äänille.

Muotoilun kruunaa haaleansävyiset ledit, jotka sopivat kokonaisuuteen yllättävän hyvin. Niitä saa toki säätää PC:llä Logitechin omalla softalla.

Äänenlaatu

Entäpä se tärkein, eli äänenlaatu? No, se on yllättävän hyvä. G735 ei tietenkään vastaa broadcast-laatuisia Sennheisereitä tai muita pro-monitorimerkkejä, mutta kasuaaleiksi pelikuulokkeiksi äänenlaatu on varsin riittävä.

Bassot jylisevät uljaasti eikä diskantti pistä korvia kierroksille. Äänenlaatu on hyvässä tasapainossa.

Kuulokkeet toimivat langattomasti, joten ne tarvitsevat kaverikseen joko mukana toimitettavan USB-donglen tai bt-parituksen esimerkiksi puhelimeen.

USB-dongle linkittää kuulokkeet heti ilman kikkailua. Bluetooth linkittyy painamalla bt-nappia pohjassa kolme sekuntia, jonka jälkeen headsetti löytyy esimerkiksi puhelimen tai tabletin Bluetooth-listauksesta.

Mikrofonin äänenlaatu

Mikrofonista vastaa nykyisin Logitechin omistama Blue. Tai ainakin Bluen teknologiaa on joissain määrin erikseen irrotettavassa ja kiinnitettävässä joiterissa.

Jojoa saa käännettyä vapaasti suun eteen, mutta lankku on sen verran jäykkä, ettei mielellään taitu suun eteen – saati pysy siinä.

Mikrofonin äänenlaatu ei vastaa konkkamikkiä, eikä sillä paljon tehdä podcasteja, mutta se kelvannee oikein hyvin pelikavereiden väliseen kommunikointiin ja töiden Teams-palavereihin. Tässä siitä maistiainen:

Kannattaako ostaa?

Logitech Logitech G735 -pelikuulokkeet ovat raikas uusi tuttavuus mustaan ja Transformers-henkiseen Logitech-sarjaan.

Kuulokkeet tuntuvat kädessä todella meheviltä, ne näyttävät asiallisen applemaisilta ja kuulostavat riittävän hyvältä. Näillä pärjää varmasti, jos tarpeena on langattomuus eikä halua sijoittaa tonnia pro-kuulokojeisiin.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Logitech G735
Edellinen artikkeliEA perusti oman studion pelkästään Battlefield-pelien kehittämiseksi
Seuraava artikkeli30 ilmaista VR-peliä, joihin kannattaa tutustua
Kristian Eloluoto
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
logitech-g735-arvosteluLogitech G735 -pelikuulokkeet ovat raikas uusi tuttavuus mustaan ja Transformers-henkiseen Logitech-sarjaan. Kuulokkeet tuntuvat kädessä todella meheviltä, ne näyttävät asiallisen Apple-maisilta ja kuulostavat riittävän hyvältä. Näillä pärjää varmasti, jos tarpeena on langattomuus eikä halua sijoittaa tonnia pro-kuulokojeisiin.