Arkistokuva, Pixabay.
Mainos
Logitech juhlistaa kansainvälistä naistenpäivää vuorokauden mittaisella ja peliaiheisella striimitapahtumalla ja varainkeruulla.

Viime vuosina peliala on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että naiset otettaisiin paremmin vastaan pelaamisen ja kanssapelaajien parissa. Naisten tasa-arvoisuuden parantaminen myös pelaamisen parissa on ollut yksi alan keskeisistä keskustelunaiheista ja pyrkimyksistä. Logitechin keskeisiin arvoihin kuuluu, että elämä on hauskempaa pelien kanssa koettuna. Tämän ajatuksen ansiosta Logitech Gaming on olemassa ja samalla haluamme varmistaa, että kaikki voivat nauttia pelaamisesta tasavertaisesti.

– Juhliaksemme kansainvälistä naistenpäivää, haluamme huomioida pelien parissa olevia naisia. Jotkin suosikkipeleistämme ovat naisten luotsaamia ja lukuisat naiset ovat olleet kehittämässä peliteknologiaa entistä paremmaksi, josta saamme nauttia monissa eri peleissä, Logitechilta tiedotetaan.

Mainos

Osana naistenpäivän juhlintaa Logitech, Logitech G, Astro Gaming ja Blue Microphones emännöivät 24 tunnin kestoista striimitapahtumaa. Tapahtuma on jaettu usean kaupungin kesken ja se tapahtuu 7.-8. maaliskuuta varainkeruutapahtumana hyväntekeväisyyskohteenaan vesi.

– Tarkoituksena on kerätä puhdasta ja juomakelpoista vettä kehittyviin maihin terveyden edistämiseksi. Samalla haluamme parantaa näiden maiden mahdollisuutta koulutuksen ja työmahdollisuuksien suhteen. Erityisesti avuntarpeen kohteena ovat naiset ja lapset, jotka käyttävät jopa 40 miljardia tuntia vuodessa kerätäkseen puhdasta vettä. Tarkoituksemme on parantaa naisten elämää maailmanlaajuisesti, Logitechilta kerrotaan.

Striimiä näytetään Logitech G:n Twitch-kanavalla ja TILTIFY-palvelussa alkaen puolilta öin Suomen aikaa 7. ja 8. maaliskuuta välisenä yönä. Vieraana nähdään naispelaajia ja Logitechin työntekijöitä ympäri maailmaa.

Varainkeruuseen voi osallistua omalla lahjoitussummallaan livestriimin aikana ja Logitech vastaa omalla vastaavalla osuudellaan ensimmäiseen 15 000 dollarin lahjoitukseen asti. 30 dollarin summalla saadaan puhdasta vettä yhdelle ihmiselle koko vuodeksi.

Mainos
Edellinen artikkeliYhden lauseen elokuva-arviossa Captain Marvel
Seuraava artikkeliKaisaniemeen avautuu Suomen suurin esportsin pelitila Shelter Gameroom