Mainos
Fanit ovat onnistuneet löytämään mahdollisen karttateaserin Grand Theft Auto VI:n trailerista.

GTA 6:n trailerin julkaisusta on vierähtänyt nyt hetki ja fanit ovat syynänneet sen pikseli pikseliltä. Nyt myös virallinen kansitaide on syynätty ja siitä uskotaan löytyneen pelin kartta tai ainakin osa siitä.

Kuten X-käyttäjä PainkillerH2ø kirjoitti, jos pelin julisteessa zoomaa Jasonin ja Lucian takana olevaan rakennukseen, yhdessä huoneessa näyttää olevan kaivossa kehystetty kuva, joka kyllä näyttää hyvin paljon kartalta.

Mainos

”Rockstar Games on erittäin fiksu. […] Jos zoomaat sisään, näet hyvin pikselöityneen kartan, ja jos tämä on GTA VI:n kokoinen, siitä tulee hyvin massiivinen.”

PainkillerH2ø käytti sitten tekoälyä kuvan parantamiseen.

Tietenkään ei ole mitään takeita siitä, että tämä on se kartta. Se voi olla vain taideteos, jonka kehittäjä heitti julisteen taustalle miettimättä. Silti emme voi sulkea pois sitä, että kyseessä on karttavihje.

Fanit ovat jakautuneet. ”En näe koko karttaa. Jos jotain, se on pieni osa kaakkoiskulmasta tai se on metroradan kartta”, kirjoitti RealJeffC.

”Rockstarin huomio yksityiskohtiin ei kirjaimellisesti koskaan häviä”, sanoi optimistinen Ablirr_, kun taas brakeedees kommentoi: ”Miten tuo on kartta? Siellä on täydellisiä suorakulmioita.”

Olipa kuvassa kartta tai ei, on teoria ainakin hauska.

Mainos