Mainos

Rockstar Games on pyytää säännöllisesti palautetta GTA V ja GTA Online -pelaajilta, eteenkin uusien päivitysten yhteydessä.

Osa palautteesta on kuitenkin niin painokelvotonta, että sitä ei yksinkertaisesti voi pitää esillä. Älä huoli, sillä me julkistamme niitä nyt sellaisina, kuin näitä on verkkoon kirjoitettu.

Oheiset kuvankaappaukset ovat luonnollisesti englanninkielisiä. Osalla palaute on ihan kunnollistakin, osalla puolestaan ei. Kaikki ne ovat kuitenkin syystä tai toisesta bannattuja.

 

Mainos

Tämä jätkä on vihainen…

Hän on tyytymätön…

Tämä jätkä valittaa ilmaisesta pizzastakin…

Tällä kaverilla on hyvä pointti. Serverit ovat joskus todella jumissa. Parasta on kuitenkin, että hän ehdottaa vihaisena itselleen huomattavasti parempaa vaihtoehtoa – kavereiden kanssa tosiaan tulisi hengailla.

Tämä pelaaja pyytää pubeja ja ravintoloita auki, sillä hänellä on jo rahaa kaikkeen. Ihme kyllä, tässä viestissä ei ole mitään miksi se olisi pitänyt bannata. Silti niin on tehty.

Tämä pelaaja valittaa paskasta DLC-sisällöstä. Kukaan ei kuitenkaan pakota polttamaan GTA-dollareita huonoon sisältöön.

Tätä päivitystä ei tule koskaan tapahtumaan. Silti sitä odotetaan…

Internetin sääntö nro. 101: Mainitse natsi-Saksa, niin häviät.

Monet GTA-kommuunista haluaisivat Judge Dredd'n pelattavakseen. Vielä enemmän pelaajat himoitsevat kuitenkin Red Dead Redemptionin jatko-osaa.

Kartanoita pyydetään toistuvasti mahdolliseksi ostaa ja omistaa. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Have a wank!

"GTA pois muilta kuin valkoihoisilta!"
Jep. Tällä kaverilla on realiteetit kunnossa.

Rockstar ei pidä mistään mikä ei ole heidän käsissään. Ei edes tästä artikkelista, mutta tähän asiaan tai Daniel Radcliffen (ent. Harry Potter) työkuvioihinkaan he eivät lopulta voi vaikuttaa.

Tässä on brutaalimpi tapa ilmoittaa PS3- ja Xbox 360 -pelaajille, että konsoleiden tehot eivät riitä kaikkeen samaan kuin PS4:llä, Xbox One:lla ja pc:llä.

Tällä miehellä on positiivinen ongelma.

Jaaaaa, tämä kaveri haluaa keijukaisen.

Tällä viikolla GTA Online'ssa on tarjolla tuplarahat Humane Labs Raid -heist-kokonaisuudesta.

Mainos