Mainos
M. Night Shyamalan on elokuvaohjaaja, joka on kuuluisa yllättävistä käänteistään ja mutkikkaasta tarinankerronnastaan.

Viime vuosina hän on kokeillut onneaan kauhugenressä, mikä on ollut ohjaajalle menestys, sillä Split oli monien fanien suosikki.

Hänen viimeisin paluunsa genreen, Knock at the Cabin, on jo saanut osakseen kohua ainutlaatuisen lähtökohtansa ja poikkeuksellisen näyttelijäkaartinsa ansiosta.

Mainos

Knock at the Cabin ei kuitenkaan näytä olevan ainoa Shyamalanin suunnitteilla oleva elokuva.

Deadline uutisoi hiljattain, että Shyamalanin Knock on the Cabinin jälkeen tehtävä elokuva on suunniteltu julkaistavaksi 5. huhtikuuta 2024, vain vuosi edellisen elokuvan julkaisun jälkeen.

Elokuva tullaan tekemään Universalin kanssa, mutta muita yksityiskohtia projektista ei ole julkistettu sen lisäksi, että kyseessä on trilleri.

Shyamalan ilmaisi Twitterissä kiitollisuutensa mahdollisuudesta tehdä toinenkin elokuva saman tuotantoyhtiön kanssa:

– Sain idean. Esitin sen @UniversalPicsille. Tunnen itseni uskomattoman kiitolliseksi. Inspiroitunut kaikista, joiden kanssa työskentelen. On kunnia kertoa teille uusi tarina vuonna 2024. #16

Twiitin alareunassa oleva numero ”16” tarkoittaa, että kyseessä on Shyamalanin 16. elokuva hänen filmografiassaan.

Hän sai kansainvälistä huomiota Bruce Willisin tähdittämästä Kuudes aisti -elokuvasta, jossa on yksi kaikkien aikojen ikimuistoisimmista käänteistä.

Knock on the Cabin -elokuvassa ohjaaja on kertonut suunnitelleensa elokuvan kuvaamista ”yhdellä yhtäjaksoisella otolla”. Sam Mendesin 1917 –elokuva kokeili ja onnistui tässä.

Mainos