M. Night Shyamalanin uusi elokuva Trap yhdistää trillerin ja festarielämyksen

Mainos

Oscar-ehdokkuuden saanut ohjaaja M. Night Shyamalan on paljastanut uuden elokuvansa Trap’n olevan enemmän kuin pelkkä trilleri-mysteeri; se on myös konserttielokuva.

Pääosassa nähdään Josh Hartnett, ja elokuva sai inspiraationsa Shyamalanin tyttären, Saleka Shyamalanin, musiikkiurasta sekä vuonna 1985 toteutetusta oikean elämän ”Operation Flagship” -operaatiosta, jossa yli 100 etsintäkuulutettua rikollista saatiin kiinni houkuttelemalla heidät stadionille ilmaisilla NFL-lipuilla.

Elokuvassa Hartnett esittää isää, joka menee teini-ikäisen tyttärensä (Ariel Donoghue) kanssa popkonserttiin. Konsertin aikana he huomaavat olevansa keskellä poliisioperaatiota, jonka tavoitteena on vangita sarjamurhaaja.

Mainos

Shyamalan kertoi Empire-lehdelle ohjanneensa koko konsertin, joka on olennainen osa elokuvaa. Hän korosti elokuvateatterikokemuksen ainutlaatuisuutta, sillä konsertin voi nähdä vain elokuvassa.

Shyamalan painotti alkuperäisten elokuvien merkitystä ja toivoo, että elokuvateollisuus siirtyisi kohti omaperäisempää tarinankerrontaa. Hän uskoo, että yleisö arvostaisi tätä suuntaa.

Trap saa ensi-iltansa 9. elokuuta.

Mainos