Mainos
Project CARS -autosimulaattoreistaan tuttu SlightlyMad Studios on kehittelemässä omaa pelikonsoliaan, Mad Boxia. Konsolin on tarkoitus olla maailman tehokkain ja tukea kaikkia yleisimpiä VR-laitteita mm. HTC Viveä ja Oculus Riftiä.

Ainakin paperilla Mad Box vaikuttaa pätevältä haastajalta konsolikentälle. Yhtiön toimitusjohtaja Ian Bell kertoo konsolin tukevan 4K-pelejä 60–120 fps -nopeuksilla.

– Rakennamme laitteelle myös VR-tuen Oculus Riftille ja HTC Vivelle. Kaikille suurimmille VR-laitteille, Bell hehkuttaa.

Bell kertoo, että neuvottelut komponenttivalmistajien kanssa ovat nyt käynnissä, muttei halua paljastaa sen tarkempia yksityiskohtia. Sen sijaan Bell on julkaissut Twitterissä useita konseptikuvia tulevasta Mad Box -konsolista. Konsoli hakee muotokieltään selvästi PC-maailmasta.

Mainos

Bell haaveilee konsolin olevan erittäin kevyt ja hiljainen.

– Konsoli on täysin digitaalinen. Kuten huomaatte, missään havainnekuvassa ei nähdä DVD/BD-asemaa, Bell tarkentaa.

Mikäli Mad Box onnistuu pyrkimyksissään, saattaa se olla merkittävä muutoksentekijä pelikonsolimarkkinoilla. Kilpailu on kuluttajalle aina hyvästä, sillä kilpailu bisneksessä tuo kuluttajalle lopulta laadukkaampia tuotteita.

Mainos